Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu; “Hesap sormaya değil, hizmet etmeye geldim”

adnan vurucu (3)
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, ilçede tüm Partililer ve vatandaşlarla birlikte dualar eşliğinde belediyeyi kazanmanın sevincini paylaştılar. Belen AK Parti Seçim Merkezi önünde toplanan partililerin oluşturduğu sevgi yumağı da görülmeye değerdi. Burada basın mensuplarına ve partililere seslenen Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, “Durmak yok Yola Devam anlayışı ile görevimize dualarınızla ve yardımlarınızla başlayıp şaibesiz, lekesiz, hilesiz şeffaf bir biçimde bitirmek istiyoruz. Gece gündüz demeden dur durak bilmeden aç susuz ve uykusuz bizi desteklediniz, Birçok muhalifimiz oldu. Birçok ayak oyunları oldu bir çok çamur atıldı çok defa gururumuzla oynandı. Bütün bu çirkefliklere en güzel cevabı siz verdiniz. Verdiğiniz bu cevaba teşekkür ediyorum. Kısacası fazla uzatmadan Belen aş, iş, ekmek bekliyor” diye konuştu. Kısaca Belen’e yapacağı hizmetlerden de bahseden Başkan Vurucu, “Su problemini Aslantaş suyunu Belen’e pompalayarak halledeceğiz. Temizlik problemini araç parkını yenileyerek ortadan kaldıracağız. Belenimize iyi günde kötü günde hepimize lazım olacak sağlık hizmetlerine cevap verecek 50 yataklı bir hastane yaptıracağız.
Belenimize 4 yıllık bir fakülte kazandırıp hem ekonomik anlamda hem kültürel hem sosyal anlamda bir hizmet vereceğiz. Dar gelirli vatandaşlarımıza ihtiyacımızı karşılayacak 1000 konutluk TOKİ hayata geçecek. Bütün Belen halkımıza; Sarımazı da Belen’de ve Gedik’te çağdaş kapalı Pazaryerleri inşa edeceğiz ve en kısa zamanda Halkımızın hizmetine sunacağız.
Hepimizin ebedi istikameti olan yatanları rahmetle andığımız mezarlıkları izbelikten kurtarıp Atamıza Dedemize layık bir yer yapacağız ayrıca vefatlarında hepimizin rahatlıkla kullanabileceği uygun mahallelere taziye evleri ayrıca vefatlarında hepimizin rahatlıkla kullanabileceği uygun mahallelere taziye evleri ayrıca taziye çadırları yaptıracağız
8-İlçemizde bulunan uygun yerlere çağdaş yaşanabilir kullanılabilir yürüyüş parkurları parklar ve oyun parkları spor kompleksleri kazandıracağız” dedi.
adnan vurucu
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu konuşmasının sonunda, Belenlilere seslenerek, “Sevgili Belenliler siz benden muhalifim olan arkadaşımdan hesap sormamı bekliyorsunuz. Ben hesap sormaya değil size hizmet etmeye geldim Çünkü, ben Adliye değil, kolluk kuvveti değil, savcı hiç değilim. Varsa bir suçu mutlaka adalet önünde ve Allah huzurunda hesabını verecektir. Ben ona yeni hayatında saadetler diliyorum. Bu kutsal yolda bizimle beraber aynı yolda yürüyen seçim süresince bize desteklerini eksik etmeyen siz değerli halkımıza teşekkürlerimi bir borç bilir, benim 30 bin Belen’linin Belediye Başkanı olduğumu bilmenizi saygılarımla arz ederim” diyerek konuşmasını tamamladı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.