İbrahim Yaran, ‘57 yıllık hasret bitti, şimdi hizmet zamanı’

ibrahim yaran
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, “57 yıllık hasret bitti, iktidarla yerel yönetim kucaklaştı. Ankara ile İskenderun kucaklaştı. Şimdi hizmet zamanı..” diye konuştu.
İskenderun’da 57 yıla yakın bir zamandır, iktidar partisinin belediyeyi kazanamadığı bir dönemde 30 Mart yerel seçimlerinde CHP’li Belediyeyi AK Partinin kazandığını belirten AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, “57 yıllık hasret bitti. İktidarla yerel yönetim kucaklaştı. Ankara ile İskenderun kucaklaştı. Artık halka hizmet zamanı” dedi.
İskenderun’un, Hatay ve Türkiye için çok önemli bir konuma sahip olduğunu vurgulayan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran açıklamasında, “Beldelerin de birleşmesi ile 30 Mart 2014 seçimleri halkımızın engin hoşgörüsü ile sağlıkla kimsenin burnu kanamadan yaşanmış ve seçimin sonucu belli olmuştur. 57 yıldır iktidarla buluşamayan İskenderunumuz’a müjdeler olsun. İktidarla, İskenderun Belediyesi’nin kucaklaşması milletimiz tarafından sağlanmıştır. Hayırlı uğurlu olsun, bundan böyle hizmet kervanı Ak Parti belediyecilik ruhu ile devam edecektir. Milletimize hizmet yolunda olanca gayretimizi belediye personellerimiz, çalışanlarımız, partimizin yetkilileri milletimizin hizmetindedir” diye konuştu.
İskenderun’a artık hizmetlerin hızlı bir şekilde geleceğinin altını çizen AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, “Hatay’ın en büyük ilçesi olan, 44 ilden büyük bir metropol şehir olan İskenderun’da, en verimli hizmetin nasıl olacağı konusunda tedbirimizi alacağız, tecrübelerimizi birleştireceğiz. Toplumumuzun ihtiyacı olan bütün ihtiyaçların giderilmesi için hızla yol alacağız. Projelerimizi öncelikli bir şekilde hızlı bir şekilde hayata geçirmek için merkezi hükümetle birlikte çaba sarf edeceğiz. 57 yıllık iktidar özlemi sona ermiştir. Hizmetle kucaklaşmak, Ankara ile kucaklaşmak, İskenderunumuz’a, Hatayımız’a hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.