Dört oldu, dört dörtlük oldu!

bekir sevinc2
Payas’ın efsane Başkanı Bekir Altan, Payas halkının verdiği vizeyle ustalık dönemi olan dördüncü döneme dört dörtlük olarak girdi. Bekir Altan, Payas’ın fatihi olarak tekrar gönülleri fethetmeyi başardı.
Atatürk Caddesi Payas Ak Parti Kadın Kolları önünde toplanan binlerce vatandaş seçim kazanma sevinciyle Başkan Bekir Altan’ı davul ve zurnalarla karşıladılar. Başkan Altan, sahneye çıkmadan önce kuran ve dualar okundu.

‘PAYAS SENİNLE GURUR DUYUYOR’
Muhteşem havai fişek gösterileriyle ve konfetilerle sahnede yer alan Bekir Altan’ı binlerce vatandaş bağrına bastı. “Hayırlı, uğurlu olsun Payas. Çok teşekkür ediyorum. Yüce Mevlam yolunuzu açık etsin” diyerek coşkulu bir biçimde sözlerine başlayan Başkan Altan’ın konuşmaları sık sık “Payas seninle gurur duyuyor.” sloganlarıyla kesildi. Birilerinin kendilerine çok çektirdiklerini, kendilerinin aynı davranışta bulunmayacaklarını ifade eden Bekir Altan “Biz bu milleti seveceğiz. Biz bu millete Allah rızası için hizmet edeceğiz. Var mısınız?” dedi. Payas’ın tarihini bu milletle omuz omuza yazacaklarının da sözlerine ilave eden Altan “Bize 1 yetmez dediniz. 2 oldu, 3 oldu. Şimdi de 4 oldu. Mübarek olsun. Size söylediğimiz hizmetleden çok daha fazlasını yapacağız. Seçim sonuçlarını gördünüz değil mi? Neler yapmışlar? Biz nelerle mücadele etmişiz? Artık şimdi Payas’ı ilmek ilmek dokuyacağız. Tekrar mısra mısra yazıp şiir gibi okuyacağız.” ifadelerini kullandı. Payas’ta bu güne kadar kimsenin üç dönem üst üste seçilmediğine de işaret çeken Başkan Altan “Siz üçüncüyle kalmayıp, dördüncü kez seçiyorsunuz. Köyler bizi bağrına bastı. Bütün mahallelere de çok teşekkür ediyorum. Payas için, benim için, tüm halkımız için mücadele eden bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.