Sakarya’da Seyfi Dingil fırtınası esti!

sakarya seyfi1
30 Mart yerel seçimlerinin son mahalle mitinginin yapıldığı Sakarya mahallesinde Seyfi Dingil fırtınası esti. Sakarya halkı Seyfi Dingil’e görülmemiş bir destek verirken vatandaşlar evlerinin balkonlarında AK Parti bayrağı asarak ampulleri yaktılar.

‘30 MART’TA YENİ BİR İSKENDERUN GÖRECEKSİNİZ’
Seyfi Dingil, 30 Mart yerel seçimlerinde başta İskenderun olmak üzere tüm ilçelerle birlikte büyükşehir belediyesini de alacaklarını belirterek, ”Seçimi rekor bir oyla kazanmayı hedefliyoruz. Bu iş burada bitti. Sakarya zaferi işaret ediyor. Sakarya yeni İskenderun’u işaret ediyor. Sakarya AK Parti işaret ediyor. Sakarya yine kendine yakışanı yapıyor. İnşallah yine sandıkta birinci çıkacağız” dedi.

‘AÇIK VE ŞEFFAF BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ’
Seçimin şimdiden hayırlı olması dileğinde bulunan Seyfi Dingil, “Bizim tek gayemiz var oda aziz İskenderun halkına hizmet etmektir. Hizmetin en güzelini el birliğiyle size ulaştıracağız. Ak parti ailesi olarak sizlerin geleceğini inşa etmek için yola çıktık. Biz bölgeyi biliyor ve geziyoruz. Eksiklikleri kaydediyoruz. Allah nasip ederse 30 Mart’tan sonra omuz omuza vereceğiz ve eksiklikleri tamamlayacağız” şeklinde konuştu.
sakarya seyfi

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.