Sarıseki böyle miting görmedi!

sariseki seyfi1
30 Mart yerel seçimleri öncesinde AK Parti tarafından düzenlenen mitingler festişval havasında geçiyor. Sarıseki’de düzenlenen mitingde ise binlerce vatandaş meydanı hınca hınç doldurdu.

‘SARISEKİ, MÜHRÜ AK PARTİ’YE BASACAK!’
Düzenlenen mitingin açılış konuşmasını yapan Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, 30 Mart’ın İskenderun için tarihi bir fırsat olduğunu belirterek, ”Bu seçimde göreceksiniz AK Parti Sarıseki’de oy patlaması yapacak. Sarıseki halkı evladına sahip çıkacak. Sarıseki mührü AK Partiye basacak. Sarıseki hizmet belediyeciliğini istiyor. Sarıseki büyük düşünüyor. Bu meydan 30 Mart’ın haberini müjdeliyor” dedi.
sariseki seyfi2
‘BÖYLE KALABALIK GÖRMEDİM’
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ise İskenderun’da böylesine kalabalık bir miting görmediğini belirterek, ”Sevgili ağabeylerim, ablalarım, büyüklerim. Bu seçim çocuklarımızın, gençlerimizin, kentimizin geleceği için büyük önem arz ediyor. Bu seçimde ya İskenderun kalkınacak veya gelişecek yada yerinde saymaya devam edecek. Bu seçim iş demek aş demek hizmet demektir. Sen Sarıseki’sin büyük düşün” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından meydanda toplanan binlerce kişi, “Dik dur eğilme bu millet seninle”, İskenderun sizinle gurur duyuyor” şeklinde slogan attılar, ardından havai fişek gösterileri yapıldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.