Sadullah Ergin, ‘Hatay tarih yazacak’

sado miting
AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, 30 Mart yerel seçimler öncesinden mitingden mitinge koşarak, vatandaşlarla beraber olmaya devam ediyor. Önceki gün akşam Reyhanlı Esentepe Mahallesi ile Antakya’nın Hacı Ömer Alpagot Mahallesi’nde düzenlenen mitinglerde binlerce mahalle sakini katılarak, AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Reyhanlı Belediye Başkan adayı Hüseyin Şanverdi ve Antakya Belediye Başkan adayı İsmail Kimyeci’ye olan sevgilerini, desteklerini gösterdi.
Hacı Ömer Alpagot Mahallesi’nde düzenlenen mitinge AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin ve Antakya Belediye Başkan adayı İsmail Kimyeci’nin yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Süleyman Tenekecioğlu, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, AK Parti Antakya Belediye Meclis üyesi adayları ile binlerce mahalle sakini iştirak etti.
Antakya ve Reyhanlı İlçelerinde iki ayrı mahallede düzenlenen miting havai fişeklerin gecenin karanlığını aydınlatması ile başladı. Antakya Belediye Başkan adayı İsmail Kimyeci ve Belediye Meclis üyesi adaylarının tanıtımı sonrasında halka hitap eden Kimyeci, “Sizlerin bu coşkusu, zafer yolunda gücümüze güç katmaktadır. Ne mutlu bizlere, milletimiz bizlerden memnun bizde milletimizden memnunuz. Allah’ın izni ile sizlerin sayesinde 30 Mart tarihinde Antakya, Hatay tarih yazacak” dedi.
Mitinglerin final konuşmasını AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin yaptı. Ergin konuşmasında mitinge katılımda bulunan binlerce mahalle sakinine teşekkür ederek, “Coşkunuz ve heyecanınız daim olsun” dedi.
sado miting2
30 Mart tarihine az bir zamanın kaldığını hatırlatan Ergin, “Bu coşku, bu heyecanla seçimleri kazanacağız Allah’ın izni ile. Ama rehavet yok, durmak yok, koşacağız Allah’ın izniyle. Antakya’ya bir mimar lazım, Antakya’yı daha güzel yarınlara taşıyacak İsmail Kimyeci lazım” dedi. Reyhanlılı hemşehrileri içinde Hüseyin Şanverdi’nin Reyhanlı İlçesine büyük yatırımlar yaptığını belirten Ergin, “Reyhanlı İlçesi’nde yaptığı köklü yatırımlar ile Reyhanlı halkı tarafından sevilen, sayılan, başarılı başkan Hüseyin Şanverdi Reyhanlı’ya tekrar başkan seçilmeli” dedi. 30 Mart yerel seçimleri öncesinde çok çalışma yapıldığını hatırlatan Ergin, “Çok emek ettik, çok gayret ettik. 30 Mart kapımıza geldi çattı. Bütün gücümüz ile çalışmalara aralıksız devam edelim. Allah’a hamd olsun Hatay genelinde iyiyiz, güçlüyüz. Geçtiğimiz Cumartesi günkü miting ile Hatay’a ve Türkiye’ye Hatay ilçelerinin ve Büyükşehirin galibini ilan ettik Allah’ın izni ile. Ancak, bu söylediklerim şu şarta bağlı, vazifemizi eksiksiz son güne kadar yerine getirerek 30 Mart akşamı Allah’ın izni ile ipi göğüsleyip, sayın Başbakanımıza sadece Türkiye’nin değil, mazlum coğrafyaların Başbakanına müjdeli haber vereceğiz demiştim. ‘Sayın Başbakanım, Hatay, Antakya İlçesi, Reyhanlı İlçesi ve diğer ilçeleri ile beraber Büyükşehir Belediye Başkanlığımızla emir ve görüşlerinize hazırdır’ diyeceğiz” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.