Hatay’ın en büyük fiber tekne, deniz motorları ve deniz malzemeleri satış mağazası açıldı

Hatay’ın en büyük fiber tekne, deniz motorları ve deniz malzemeleri satış mağazası Burç Marine Sarıseki’de Port Center İş Merkezinde açıldı.
Çeşitli marka ve boyutlarda fiber tekne, şişme bot, deniz motorları, deniz malzemeleri, yazlık siteler için yüzer iskeleler satışının yanında yine firmanın kendi üretimi olan fiber mobo kabin, zırhlı kurşun geçirmez kabin, prefabrik konteyner ve yayla evleri de bulunmaktadır.

1500TL den başlayan fiyatlar ve kredi kartına taksit seçenekleri ile çok ucuz fiyatlara sunduğumuz ürünleri incelemek için deniz sevdalısı insanları mağazamıza bekliyoruz.
Herkesi çok kolay bir şekilde tekne sahibi yapmayı planlıyoruz.

Firma bölgedeki deniz firmalarının, enerji tesislerinin, limanların ve denizcilerin ihtiyaçları doğrultusunda bölgede satışı olmayandeniz ve endüstri ürünlerini İskenderun Körfezinde satış ve pazarlamasını hedeflemektedir.

Açılalı kısa bir süre olmasına rağmen ürünlerimize çok fazla talep olmuştur.

Fiber teknelerimize ve mobo kabinlerimize komşu ülkelerden de talepler bulunmaktadır.
İhracata yönelik hedefleri bulunmakta olup İskenderun benzer firmaların açılması ile tekne üretim ve ihracat merkezi olacaktır.

BURÇ DENİZCİLİK LTD

Port Center İş Merkezi  No:1

E-5 Karayolu Üzeri Sarıseki Beldesi

İskenderun / HATAY

Tel:  +90 (326) 656 20 03

Fax: +90 (326) 656 20 04

Önceki İçerikİskenderun’da ilk Japon klası tekne imalatı yapılacak
Sonraki İçerikBebeklerde Gaz
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.