Bekir Altan, ‘Ne söz verdiysek fazlasını yaptık’

bekir
Her gittiği yerde yoğun ilgi ve sevgi seliyle karşılanan Payas halkının aşığı, Payas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Bekir Altan, inşa ettiği gönüllerle dördüncü dönem belediye başkanlık koltuğuna oturmaya çok yakın.
Gün geçtikçe her kesimden destek alan Payas’ın Mimarı Bekir Altan’ı yaptığı her mitinglerde ve toplantılarda vatandaşlar ona sahip çıkarak onu bağırlarına basıyorlar. Gece gündüz demeden vatandaşlarla iç içe olan onların istek ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Bekir Altan, Payas halkının vereceği vizeyle Türkiye’nin oy rekorunu kırmaya oldukça yakınlaştı. Gönülleri fethetmeye devam eden ve bu manada yaptığı mitinglerde binlerce kişiyle bir araya gelen Bekir Altan, İmar Evler Sitesi’nde hayranlarıyla buluştu.
bekir1
‘TÜRKİYE GÜÇLENİYOR’
Binlerce katılımın olduğu .mitingte havai fişeklerle karşılanan Başkan Altan, Recep Tayyip Erdoğan müziği ve Ak Parti müzikleriyle miting alanında vatandaşların coşkusuna ortak oldu. Burada yaptığı konuşmada vatandaşlara televizyonda haberleri izleyip izlemediğini soran Altan “Türkiye’de euro, döviz düştü. Bu sayede uzmanlar Ak Partiye hayırlı olsun diyerek şimdiden seçimi kazandıklarını söyledi. Çünkü artık ülkemizin ekonomik durumu iyiye gidiyor.” ifadelerini kullandı. Bekir Altan “Birileri birtakım iftira siyaseti yapıyorlar. Bekir Altan vatandaşın evini yıkacak diyorlar. Utanın. Biz evleri Kentsel Dönüşümle yenileyeceğiz. Ama onlar yıkmaya alışmış. Vatandaşlarımızı daha sağlıklı, daha güvenli, daha teknolojik evlere taşıyacağız.” dedi. On beş yıl içerisinde belde belediyesi imkanlarıyla bile olsa birçok hizmeti gerçekleştirdiklerini ve önümüzdeki beş yıl içerisinde yapılacak olan projelerden bahseden Başkan Altan “Biz 15 yıllık tecrübemizle dördüncü döneme talibiz. Hükümetin imkanlarıyla dev projeleri hayata geçireceğiz. Biz bu millete ne söz verdiysek fazlasıyla yaptık. Sizden büyükşehir için hem de Payas için oy istiyorum. Buradan en yüksek oy oranını çıkarıp sandığı başbakanımıza hediye edelim. Çünkü onlara minnet, vefa ve teşekkür borcumuz var” şeklinde konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.