Bonus Hoca İKEM’e geliyor

bonus hoca
Özel İKEM Koleji sınavlar öncesi öğrencilere yönelik, “Sınav stresi ve motivasyon” ve velilerine “Sınav öncesi aileler ne yapmalı?” konulu konferans düzenliyor. Bonus Hoca lakaplı Eğitim Uzmanı Süleyman Beledioğlu, 2 Nisan Çarşamba günü İKEM Konferans salonunda saat sabah 9.00 ile 19.00 arasında öğrenciler ve velilerle bir araya geliyor.
Bonus Hoca İKEM Koleji tarafından düzenlenecek olan konferansta 2 Nisan çarşamba günü saat 9 da orta okul öğrencilerine, saat 11’de ise lise öğrencilerine “Sınav Stresi ve Motivasyon” konferans vererek bir araya gelirken; saat 19’da ise İKEM Koleji velilerine “Sınav Öncesi Aileler Ne Yapmalı?” konferansıyla günü tamamlayacaklar.
Eğitim Uzmanı Süleyman Beledioğlu Kimdir?
1983 yılında Ankara Üniversitesin Dil ve Tarih Coğrafyası bölümünü bitirdikten sonra 1984 yılında Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimlerinde Pedagoji eğitimi aldı. 1987 yılında Ankara Hukuk Fakültesine başladı. 1990 yılından itibaren özel eğitim kurumlarında öğretmenlik, rehberlik ve psikolojik danışmanlık ve halkla ilişkiler bölümünde bulundu. Yine bu yıllardan itibaren öğrenci, veli, öğretmen, kurum çalışmaları üzerinde gözlem inceleme ve araştırmalara başladı. Bu çalışmaları çelşitli kitaplarda toplayıp yayınladı. Süleyman Beledioğlu bu süreç zarfında makaleler 1989 yılından itibaren seminerler verdi. Beledioğlu’nun yazmış olduğu kitaplar başlıca şunlardır: Öğrencilerin dikkat sorunu, Dostum Stres, Beyinsiz olmalısınız, Sınav cesareti, Anneler çocuğunuza matematiği nasıl öğretebilirsiniz?, Ailelerin öğretmenliği ve YGS-LYS tekniği yazdığı kitaplardan başlıcalarıdır.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.