Bekir Altan’dan tarihi miting!

bekir karbeyaz3
Payas Belediye Başkanı ve AK Parti Payas Belediye Başkan Adayı Bekir Altan, Karbeyaz Mahallesi’nde binlerce kişinin katıldığı mitingte adeta tarihi bir rekora imza attı.
Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen mitingte vatandaşlar miting alanına sığmadı. Evlerin damlarından ve balkonlarından Başkan Altan’ı dinleyen vatandaşlar büyük bir coşkuyla Bekir Altan’a sloganlar attı. Adeta gövde gösterisine dönen mitingte Karbeyaz Mahallesi sakinleri Başkan Bekir Altan’ı bağrına bastı. Hayranlarından çiçekler alan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, miting alanında oluşan coşkuya eşlik ederek vatandaşlarla beraber Ak Parti müzikleriyle coştu.

‘SELLER GİBİ TAŞTINIZ’
Gördüğü kalabalık karşısında çok mutlu olan Bekir Altan “Maşallah, barekallah. Binlerce kişi miting alanını doldurdu. Seller gibi taştınız. Rabbim, birinize bin katsın.” ifadelerini kullandı. Konuşmaları sık sık tezahüratlarla kesilen Başkan Bekir Altan “Hizmet sevdamızla bu millete hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz. Her partiden vatandaşlar bizimle yol arkadaşlığı yapıyor. Biz kimseye ayrım yapmadan herkesi Ak Parti çatısı altında topladık. İstikrar sürecek, sizlerin sayesinde de Payas büyüyecek. Artık seçime az bir süre kaldı. Sizin yarınlarınız için, başbakanımız için sandıklara gidiyoruz. Onun için bu seçim çok önemli” dedi.

‘GELSİNLER BİZİMLE KAZANSINLAR’
Göreve geldiği ilk günlerde Payas’ta bir parkın bile olmadığına değinen Altan, “Biz seçimi kazandığımızda şehrimize birçok park yaptık. Vatandaşlarımız ne istediyse onları gerçekleştirdik. Karbeyaz Mahallesine yaptığımız Türk Yurdu parkıyla şehircilik ödülü aldık. İçme suyu, kanalizasyon gibi birçok büyük sorunları belde belediyesi imkanlarıyla aştık. Bundan sonra Payas’ı sizin için sizlerle birlikte güzelleştireceğiz. Buradan diğer partili vatandaşlara sesleniyorum. Gelin, sizde hizmet edecek olanla beraber olun. Gelin bizimle kazanın, şenlik yapın” şeklinde konuştu.
Konuşmanın ardından vatandaşlar Başkan Altan’a olan sevgilerini göstermek adına ona bir takım hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Önceki İçerikBaşkan Civelek MHP’ye yüklendi; ‘Akılsız sayaçları kaldıran biz olduk’
Sonraki İçerikAK PARTİ 20 BİN KİŞİYLE ZAFERİN PROVASINI YAPTI
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.