Nazım Culha baba ocağında başkan gibi karşılandı

nazim madenli
CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha, baba ocağı Madenli’de 30 Mart’a günler kala başkan gibi karşılandı.
Madenli’ye giden Nazım Culha için kurban kesen vatandaşlar, “En büyük başkan bizim başkan” sloganları attılar.
7’den 70’e herkesin el ele gönül gönüle Nazım Culha ile birlikte yaptığı yürüyüş bir anda 30 Mart zaferinin kutlama yürüyüşüne dönüştü. Halkla birlikte coşku içinde yapılan yürüyüş, Madenli’nin tüm cadde ve sokaklarında devam etti.
Ellerinde puhur ve çiçeklerle Nazım Culha’yı karşılayan vatandaşlar, dualarıyla destek verdiler. Madenli’de her an yeni bir katılımla yürüyüş kortejinde yerini alan vatandaşlar, ellerinde CHP bayraklarıyla coşkuyu katladılar.
Madenli’nin her köşesinde nazara karşı yakılan puhurların ve çiçeklerin arasında geçen yürüyüşünü doğduğu toprak evin önünde tamamlayan Nazım Culha’nın son durağı doğduğu toprak evin önü oldu. Doğduğu toprak evin önünde kurulan sofralarda ağırlanan Nazım Culha ve ekibi destek sloganlarıyla karşılandı. Doğduğu evin önünde kendisine eşlik eden halka bir teşekkür konuşması yapan Nazım Culha, Arsuz’un her belde ve köyünde aynı coşku ve inançla karşılandıklarını hatırlatarak, gösterilen ilgi ve duyulan güvene teşekkür etti.
Arsuz ilçesinde 30 Mart günü akşamında sandıklardan rekor oyla çıkmak hedefini yineleyen Nazım Culha, doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmenin kendisi için büyük bir şeref olacağını söyledi.
nazim madenli3

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.