Başkan Altan’dan Karacamii Mahallesi’nde Miting Şov!

bekir miting1
Her mitingte vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Payas Belediye Başkanı ve Ak Parti Payas Belediye Başkan Adayı Bekir Altan, Karacamii Mahallesi Avşaroğlu Sitelerinde yaptığı mitingte yine vatandaşların sevgi seliyle karşılandı. Havai fişeklerle miting alanında karşılanan Bekir Altan’a mitig alanına sığmayan vatandaşlar evlerinin balkonlarından bayrak ve afiş asarak destek oldular. Başkan Altan, çocukların büyük sevgisiyle karşılaşırken, çocuklar Bekir Altan’a sarılarak sevinç göz yaşlarına boğuldular. Vatandaşlar, Başkan Altanla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

‘BİZ SİZİ YALNIZ BIRAKMAYIZ’
Başkan Bekir Altan, miting alanındaki binlerce kişiye hitaben yaptığı konuşmada kendisine ve Ak Partili vatandaşlara yapılan çirkin saldırılardan bahsederek, kendilerinin her zaman dost yanlısı olacaklarını belirtti. Kavga ve huzursuzluk çıkarmanın kendilerine yakışmadığının altını çizen Başkan Altan “Şehrimizde huzursuzluk çıkarmak isteyenler var. Bir gencimizin üzerinde Bekir Altan fotoğrafı olduğu için onu durdurup tişörtünü parçaladılar. Bu mu insanlara saygınız? Sen bu insanları sevmiyorsan nasıl hizmet yapacaksın? Bu davranışlar bizi yıldıramaz. Biz sizi hiç yalnız bırakmayacağız. Hizmet sevdamızla durmak yok, yola devam” dedi.
bekir miting3
‘LAFIMIZ DEĞİL, İCRAATIMIZ VAR’
Sitede oturanların bütün sıkıntılarını çözdüklerini de sözlerine ekleyen Altan, Payas’ta çığır açacak çılgın projelerinden de bahsederek halka müjde verdi. Payas’ın sıkıntısı kalmayacağını ifade eden Bekir Altan “Burada denize yapacağımız yatırımlarla bu bölgenin en güzel şehri olacağız. Bu sayede gençlerimiz birçok iş imkanına kavuşacak. Payas ilçe oldu ya gerisi gelecek. Bizler yarınlara güven olacağız. Bizim bu memlekete hizmet sevdamız var. Önümüzdeki dönem bu şehri bir inci gibi, çiçek gibi yapacağız. Bizim lafımız değil, icraatımız var” şeklinde konuştu.

Önceki İçerikSadullah Ergin, ‘Coşkunuza hayranım, heyecanınıza kurbanım’
Sonraki İçerikİbrahim Gül, ‘İskenderunlular’ın derdine derman olacağız’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.