Adem Uslu, ‘Seni unutturmayacağız’

adem uslu
İskenderun Alperen Ocakları Başkanı Adem Uslu yaptığı yazılı açıklamada, “Devleti ebed milleti esas sayarak insanı merkeze alan bir dünya görüşünü yaşamına hakim kılmıştı Muhsin Başkan.. Beş yılı aşkın bir süredir şehit edildiği bilinmesine rağmen adeta delil karartma ve kaybetme çalışmaları ardı ardına devam ediyor” dedi.
Açıklama şöyle;
“Bazı insanlar vardır varlıkları güven verir. Onlar sığınılacak son kaledir. Tüm çıkış yolları kaybolduğunda onlara danışılır. Çözemezlerse problemleri teselli ederler. Onlara gönül rahatlığı ile biat edilebilir. Onları kaybettiğimizde vücudumuzdan bir şeyler çekilir adeta. Onlar tüm hesapların ötesinde insanlardır. Hakkaniyete hiçbir şeyi değişmezler. Yerleri dolmazsa eğer dünya giderek üzücü bir meta olabilir.
İşte Muhsin Başkan bu duyguları sevenlerinin gönlüne nakşetmiş bir insandı. Devleti ebed milleti esas sayarak insanı merkeze alan bir dünya görüşünü yaşamına hakim kılmıştı Muhsin Başkan.. Beş yılı aşkın bir süredir şehit edildiği bilinmesine rağmen adeta delil karartma ve kaybetme çalışmaları ardı ardına devam ediyor, bilgi kirliliği oluşturanlar bulundukları makamlardan terfi ettiriliyorlar. Hukuk ve meşru yollardan girişimler sonuç vermiyor. Muhsin Başkan’ın devleti ebed müddet mesabesinde sevdiği devletinin itibarı 5 yıldır karlar altında duruyor; inanıyoruz ki müsebbibi olanlar mahşerde hesabını verecek, bizlerde bu süreçte dahli olanların ortaya çıkması için mücadelemizi takatimiz yettiğince devam ettireceğiz.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.