Yamaç paraşütçüleri İskenderun’a akın etti

yamaç paraşütü
İskenderun yamaç paraşütçülerinin en uğrak yerlerinden biri oldu. Türkiye de sayılı yerler arasında bulunan Hava radar bölgesi Türkiye’de yamaç paraşütü atlama alanında ikinci yer olarak gösteriliyor. Havaların güzel olmasından dolayı çok sayıda yamaç paraşütçüsü İskenderun’da bir araya gelerek uçuş gerçekleştirdiler.
Anada, Gaziantep, Mersin, Şanlıurfa gibi bölgelerden İskenderun’a gelen yamaç paraşütüler peş peşe 1500 rakımlı yerden anıt alanına inerek günlerini gün ettiler. Oldukça keyifli geçen uçuşlar yapılınken, sahile akın eden vatandaşlar ise bu heyecanlı uçuşu izleme keyfini yaşadılar. Gökyüzünden İskenderun’un muhteşem göründüğünü dile getiren yamaç paraşütçüleri, “Burada gerçekten çok güzel uçuşlar gerçekleştiriliyor. Bu konuda Türkiye’de İskenderun en iyi yerlerden birisidir” ifadelerine yer verdiler.
Yapılan güzel uçuşlarda zaman zaman aksiliklerde yaşandı. Bir pilot tam anıt alanına inmek üzereyken aydınlatma direklerine takılarak havada asılı kaldı. Yara almayan pilot, hemen yere inerken paraşütünün indirilmesi için ise İskenderun Belediyesi itfaiye ekiplerinin gelmesi beklendi. Ekipler geldiğinde ise elektik aydınlatma direğinde asılı olan paraşüt tekrar yere indirildi.
yamaç paraşütü (2)

Önceki İçerikBelen’de siyasi parti başkanlarıyla kahvaltı
Sonraki İçerikMHP günde iki miting ile projelerini halka aktarıyor
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.