MHP günde iki miting ile projelerini halka aktarıyor

mhp miting
Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, seçim mitinglerini sürdürürken, bir günde 2 iki mahalleye giderek vatandaşları projelerini açıkladı. İlk mitingini Meydan Mahallesi’nde gerçekleştiren İbrahim Gül, burada gece kondu ile ilgili yaşanılan sıkıntıların kimse zarar görmeden çözüleceğinin sözünü verdi.
Gül, mitingde yaptığı konuşmada, “Kış aylarında bu mahalle perişan kimse girip çıkamıyor. İnsanların evleri sulara gömülmüş durumda Belediye gelip yardımcı bile olmuyor neden? Çünkü burası gece kondu. Oysaki burada oy alan Yusuf Civelek bir gün buraya dahi uğramadı. Bana destek verin sizlerin daha rahat ve temiz bir ortamda yaşamanızı sağlayacağıma söz veriyorum. İskenderun Belediyesi’nin imkânları çok büyük bu konuda bu mahallemizin işsiz insanları çok fazla sizlere bu konuda elimden geleni yapacağımı belirtiyorum” dedi.
Daha sonra ise İsmet İnönü Mahallesinde yapılan miting geniş katılım gerçekleştirildi. Çok sayıda mahalle sakinlerinin katıldığı mitingde MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, İlçe teşkilatı ile kadın kolları da hazır bulundu.
Yoğun ilgi gören mitingde ilk olarak sözü Milletvekili Şefik Çirkin aldı. Çirkin yaptığı konuşmasında, MHP’nin İskenderun’da seçimi kazanacağını belirterek, MHP ile İskenderun’a tüm hizmetlerine geleceğini belirtti. Yoğun katılımla gerçekleştirilen mitingde MHP heyeti, hep birlikte halkı selamladılar.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.