Belen’de siyasi parti başkanlarıyla kahvaltı

siyasi belen
Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Emniyet Amirliği hizmet binası bahçesinde, AK Parti, CHP, MHP ve Saadet Partisi’nin ilçe başkanları ve gençlik kolları başkanları ile Belen Emniyet Müdürü Gürsel Tabur ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Salih Aygün’nün katılımı ile düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Belen Kaymakamı Aydın; kahvaltı davetlerine icabet ettikleri için konuklara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, seçim takviminin başladığı günlerde yapılan toplantıda alınan genel yollara ve kamuya ait mahallere bayrak ve flama asılmaması yönündeki kararlara uymak suretiyle anlayış gösteren tüm partilere teşekkür etti.
Kaymakam Aydın, 20 Mart itibariyle seçim propaganda dönemine girildiğini, bu aşamaya kadar centilmence yürütülen siyasi parti faaliyetlerinin yine aynı şekilde devam ettirilmesinin ilçemizin huzur ve esenliği için çok önemli olduğunu, seçim günü ve seçim sonrası bu tablonun aynı şekilde sürmesinin parti mensuplarının özverili yaklaşımları ile gerçekleşmesinin mümkün olduğunu ifade etti. Aydın ayrıca, seçim gününe yönelik tüm tedbirlerin planlandığını ve görevlendirmelerin yapıldığını söyleyerek, seçimin tüm partilere ve ülke için hayırlı olması temennisinde bulundu.
Kahvaltı sonrası İlçe Emniyet Amirliğinde geçtiğimiz aylarda hizmete sunulan MOBESE sistemi hakkında bilgiler veren Kaymakam Aydın, sistemin asayiş ve trafik güvenliği açısından ne kadar önemli olduğunu vurguladı.
siyasi belen1

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.