AK PARTİ’NİN HATAY MİTİNGİ’NDE İSKENDERUN FARKI!

iskfarki
AK Parti’nin düzenlediği Büyük Hatay Mitingi’nde İskenderun farkını gösterdi.
İskenderun’da mitingin yapılacağı alana giden binlerce İskenderunlu, Başbakan’ın konuşması sırasında ‘İskenderun seninle gurur duyuyor’ şeklinde tezahürat yaptı. Başbakan Erdoğan, Büyükşehir Adayı Sadullah Ergin, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Dörtyol Adayı Bilgehan Aksoy ve diğer ilçe adaylarının platforma çıkması ile çoşku daha da arttı.

“SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ, KUŞ UÇURTMAYACAĞIZ”
Başbakan Erdoğan, Hatay’da, devleti iyi tanıyan, Hatay’ın gerçek bir evladıyla hizmetleri devlet, yerelle bütünleşerek yürütmek istediklerini dile getirdi.
Hatay’ın, Türkiye ve kendileri için önemine işaret eden Erdoğan, kentin medeniyet ışığı olduğunu söyledi.
Erdoğan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin’i yanına alarak, Ergin ile büyükşehirde yeni bir anlayışa egemen kılıp, belediyelere, ak belediyeciliği getirmek istediklerini anlattı. Erdoğan, önemli projeleri olan Ergin’in, turizm potansiyelini daha da iyi değerlendirmek için şehire, kruveziyer ve yat limanı kazandırmayı hedeflediğini anlattı.
Havalimanını, yolları, alt geçitleri kendilerinin yaptıklarını anlatan Erdoğan, ”Bu büyük düşünenlerin işidir. Büyük düşünemeyenler bu hizmetleri yapamaz. Biz Hatay’ı, bu serhat şehrimizi çok daha farklı bir yere taşımak istiyoruz. Onun için 30 Mart’ta Hatay gür bir sesle, ‘Millet eğilmez, Türkiye yenilmez’ diyecektir” dedi.
iskfarki3

Önceki İçerikHATAY BÖYLE MİTİNG GÖRMEDİ!
Sonraki İçerikBaşka yöntemlerinizde var mı?
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.