Sefa Atakaş Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi başarıya doymuyor

sefa atakas
Sefa Atakaş Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi Öğrencileri, 2013-2014 eğitim öğretim yılı Ocak ve Mart aylarında Hatay’da yapılan liseler arası okul spor müsabakalarında derece alarak başarılara imza attığını bir kez daha ispatladı.
Okulda düzenlenen törenle Kort Tenisi, Ferdi Yüzme ve Ferdi Tekvando branşlarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Sefa Atakaş Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi’nde düzenlenen törene İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve Eşi Ümran Civelek katıldı.
Törende kısa bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, “Gençlik bir ayrıcalıktır. Bugün bahar bayramı ve sizlerde hayatınızın baharını yaşıyorsunuz. Bu sebeple bizler de sizleri en iyi şekilde yetiştirmek zorundayız. Sizler denizin çocuklarısınız. Deniz her zaman bir ayrıcalık olmuştur. Denizi seven her insan sporu da sever. Bu sebeple bir işte başarısız olduğunuz zaman size yeniden ayağa kalkmayı spor öğretecektir. Spordan hiçbir zaman vazgeçmeyin” diye konuştu.
Yapılan konuşmanın ardından Genç Erkekler Kort Tenis, Genç Kızlar Kort Tenis, Genç Erkekler Ferdi Yüzme ve Genç Kızlar Ferdi Tekvando branşlarında il birincisi ve üçüncüsü olan öğrencilere İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Okul Müdürü Fatin Rüştü Uygur ve Okul Müdür Baş Yardımcısı Ethem Yıldırım tarafından ödülleri verildi.
sefa atakas1

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.