Modern Evler “AK Parti” dedi

modern miting
Modern Evler Mahallesi sakinleri, ağız birliği yaparak oylarını AK Parti’ye kullanacaklarını söyledi. İskenderun İlçesi Modern Evler Mahallesi sakinleri ev sahipliğinde düzenlenen açık hava mitingine AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, İskenderun Belediye Başkan adayı Seyfi Dingil, İskenderun Belediye Meclis üyesi adayları ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.
Caddenin araç trafiğine kapatıldığı mitingde konuşma yapan İskenderun Belediye Başkan adayı Seyfi Dingil, “Düzenlenen mitinge hoş geldiniz. Akşamın bu saatinde AK Parti sevdalısı olarak sizlerle birlikte başta İskenderun ilçe belediyesi olmak üzere Büyükşehir Belediyesini Allah’ın izni ile kazanacağız” dedi. Yalnızca İskenderun İlçe Belediyesi’ni kazanmanın yetersiz olduğunu ifade eden Dingil, “Büyükşehir belediyesini de kazanmamız gerekiyor. Büyükşehir Belediyesini de kazanmamız halinde hizmetlerin ardı arkası kesilmeyecektir” dedi. Modern Evler sakinleri ile düzenlenen mitingde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Ergin, “Hem İskenderun hem de Büyükşehir Belediyesi aynı renkte olmalı. İskenderun’u İskenderun yapacak çok güzel çalışmalar sizleri bekliyor. İki teleferik projesi, sahile yapılacak olan dev akvaryum, kruvaziyer limanı, gemi söküm ve montaj yeri, tersane, İskenderun Teknik Üniversitesi, alt yapı hizmetleri, yayla turizmi, dağ turizmi, Toki, üst yapı çevre düzenleme çalışmaları ile İskenderun’u daha güzel günler bekliyor” dedi.
Bu söylemler karşısında Modern Evler sakinleri büyük alkış tufanı kopardı ve “Söz veriyoruz. Oylarımız Seygi Dingil’e ve Sadulah Ergin’e” dediler.
modern miting1

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.