Sadullah Ergin’den İskenderun Ticaret Borsası’na ziyaret

engin sado
AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, İskenderun’da sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.
Ergin sırası ile İskenderun Ticaret Borsası, Türkiye Kızılay Derneği İskenderun Şubesi, Türkmen Köyleri Derneği’ne ziyarette bulunarak hal hatır sordu ve fikir alış verişinde bulundu.
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Özer ve Genel Sekreter Engin Vayisoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin’i çiçek ile karşıladılar ve başta İskenderun olmak üzere Hatay genelinde yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür ettiler.
Yapılan sıcak karşılamadan dolayı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Özer, Genel Sekreter Engin Vayisoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, “İskenderun bu sefer şansını kullanmalı. Büyükşehir Belediyesi ile Hatay’ın dört bir yanına hizmet sunacağız. Yerel anlamda İskenderun maalesef mevcut hükümetlerin tersi bir siyasi parti ile yönetildi ve İskenderunlular yerel anlamda hizmetlerden tam manasıyla faydalanma imkanına sahip olamadı” dedi.
engin sado1

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.