Yıldırımlar Lojistik; “Lafa değil, icraata bakarız”

bekir destek
Yıldırımlar Lojistik Ailesi, AK Parti Payas Belediye Başkan Adayı Bekir Altan’ı desteklediklerini açıklayarak, “Biz lafa değil, icraata bakarız” ifadesini kullandılar.
Seçim Koordinasyon Merkezi’nde kendisini desteklemeye gelen Yıldırımlar Lojistik Ailesine teşekkür eden Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, kendisi için söylenen sözü doğrulayarak halk ne istiyorsa onu yaptıklarını belirtti. Belediye Hizmet Binası, Kastamonu Evi gibi birçok yerin temellerini atacaklarını ifade eden Bekir Altan, “Milletimiz neden şimdi yapılıyor diye sorabilir. Biz önce alt yapımızı tamamladık. Alt yapı tamamlanmadan temel atmamız ne kadar doğru olur? Biz önce insanımıza yatırım yaparak, onlar ne istiyorsa onu yapma gayreti içerisinde olduk” dedi.
bekir destek1
‘PAYAS’TA HERKES HUZUR İÇİNDE’
Alt yapıya dair sorunların kalmadığına işaret eden Altan, “Altyapı sorunumuz kalmadı. Artık şehrin görüntüsünü değiştirmek için hizmetler yapıyoruz. Şimdi hükümetin desteğiyle vatandaşlarımıza daha çok ve daha hızlı bir hizmet sunacağız. Payas, Türkiye’nin en iyi yerleşim yerlerinden biri. 81 vilayetten insanı burada bulabilirsiniz. Herkes burada huzur içerisinde yaşıyor. İşte bu bizim zenginliğimizi gösterir. Bu çeşitliliği ve zenginliği sağladığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.