Mehmet Dönmez: “Bize sahip çıkan AK Parti’ye bizde 30 Mart’ta sahip çıkalım”

dönmez
AK Parti İskenderun 1. sıra belediye meclis üyesi adayı Mehmet Dönmez, seçimlere 10 gün kala daha yoğun ve gayretli bir şekilde mahalle ve ev toplantılarını sürdürüyor. Dönmez dün akşam, Bekbele beldesinde bir akşamda 3 toplantı gerçekleştirerek yüzlerce vatandaşımızla bir araya geldi.
AK Parti’nin 30 Mart’ta Hatay Büyükşehir ve İskenderun’da seçim kazanması için bütün gayretleriyle çalışan İskenderun 1. sıra belediye meclis üyesi adayı Mehmet Dönmez, Bekbele beldesini tam anlamıyla fethetti.
Gerçekleştirdiği 3 toplantıda AK Parti’nin Hatay’a ve dolayısıyla İskenderun’a hizmet seferberliği olacağını kaydeden Dönmez’i genç-yaşlı yediden yetmişe her kesimden insan pür dikkat dinledi. Bu seçimde sadece yerel yöneticilerin seçilmeyeceğini, ülkemizin geleceği açısından da çok önemli olduğuna vurgu yapan AK Parti 1. sıra belediye meclis üyesi adayı Mehmet Dönmez, “AK Parti göreve geldiği 11 yıldan bu yana ülkemiz çok güçlü bir konuma geldi. İşte şimdi bizim bu gücümüzü baltalamak ve önümüze set çekmek isteyenler var. Bunlara en güzel cevabı 30 Mart’ta AK Parti vereceğimiz oylarla dur dememiz gerekiyor” şeklinde konuştu.
Hatay ve buna bağlı olarak İskenderun’un AK Belediyecilik ile çok büyük hizmetler alacağını belirten Dönmez, “Bizim bu ülkede 5 yıl Adalet Bakanlığı yapmış, Sadullah Ergin gibi bir adayımız var. Ergin ile hizmetler Ankara’dan ayağımıza kadar gelecek. Bu fırsatı Hataylılar olarak iyi kullanalım. 11 yıldan beri bizlere sahip çıkan AK Parti’ye bizde 30 Mart’ta sandıklarda sahip çıkalım ve yeni Hatay’ın ve yeni İskenderun’un oluşumunda sizlerinde katkısı olsun” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.