Başkan Altan’dan, Seyfi Dingil’e tam destek

seyfi bekir3
Payas Belediye Başkanı ve AK Parti Payas Belediye Başkan Adayı Bekir Altan, konvoylar eşliğinde Belediye Başkan Seyfi Dingil’e destek vermek için geldiği İskenderun’da yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı. İskenderun halkı, Bekir Altan ve Seyfi Dingil’i bağırlarına bastı.
AK Parti Merkez Seçim Bürosu’na partililerle birlikte gelen Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ı karşılama töreni tam anlamıyla gövde gösterisine dönüştü.
Konvoylar eşliğinde seçim bürosunun önüne gelen Altan’ı İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, parti kadın kolları üyeleri ve yüzlerce partili alkışlar ve sloganlarla karşıladı. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, kendisini karşılamaya gelen tüm partililerle tek tek tokalaşarak kucaklaşırken, birlik ve beraberlik adına ortaya çıkan tablo ise görülmeye değerdi.
Burada bir konuşma yapan AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, Payas Belediye Başkanı ve AK Parti Payas Belediye Başkan Adayı Bekir Altan’a ziyaretinden ve verdiği destekten ötürü teşekkür etti. AK Parti’nin 30 Mart’ta Hatay’da destan yazacağını belirten Seyfi Dingil, hizmetin tek adresinin AK Parti olduğunu ifade etti.

İSKENDERUN’SUZ PAYAS, PAYAS’SIZ İSKENDERUN OLMAZ
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, konuşmasının ardından sözü Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a verdi. ‘Payas’sız İskenderun, İskenderun’suz Payas olmaz’ diyerek salonda bulunan partililerden büyük alkış alan Başkan Altan, “En büyük sevda halka yapılan hizmettir. Bizler 15 yıldan beri belediyecilik anlamında Payas’ı yönetiyoruz. Ve nihayetinde daha çok hizmet için halkımıza da danışarak AK Parti’ye geçtik. Allah’a şükür ki, bugün aldığımız güçle vatandaşlarımıza daha çok hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah 31 Mart’ta Seyfi Dingil’i belediye başkanı olarak gördüğümüzde el ele vererek çalışacağız. Seyfi Dingil verdiği her sözü tutarak, hizmet anlamında İskenderun’a çok büyük eserler kazandıracak. Ben buradan şunu açık yüreklilikle söylüyorum ki; İskenderun Seyfi Dingil başkanımızla adeta hizmete doyacak ve çağ atlayacak” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.