Sadullah Ergin, ‘AK Parti’nin hizmet belediyeciliği zirve yapacak’

ergin miting2
AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, geçtiğimiz pazartesi günü akşamı Antakya’da 3. Etap Toki, Ürgenpaşa ve Barbaros Mahallesi’nde düzenlenen mitinglere katılarak, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Coşkulu kalabalık, Ergin ve Kimyeci’yi yollarda karşıladı. Büyük sevgi gösterisinde bulunan mahalle sakinleri, attıkları sloganlar ile her zaman AK Parti’nin yanında olacaklarını belirtti.
AK Parti Antakya Belediye Başkan adayı İsmail Kimyeci, üç ayrı mahallede düzenlenen üç ayrı mitingde çevre sakinlerinin rekor sayıda katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “AK Parti sizlerin sayesinde büyüdü ve Türkiye’nin dört bir yanına hizmet sunmaya başladı. Hatay’da, Antakya’da bundan nasibini alıyor ve almaya devam edecek” dedi.
Havai fişeklerin gökyüzünü aydınlattığı, kadınlar tarafından zılgıtlar çekilerek, davullarla ana yolda karşılanan AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, meydanları dolduran çok sayıda mahalle sakinine mitinge iştiraklerinden dolayı teşekkür etti.
Üç ayrı mahalle de düzenlenen mitingde aynı coşku ve aynı sevgi ile karşılanan Ergin’in mitingleri bayram havasında geçiyor.
Miting alanını dolduran yüzlerce mahalle sakinini bir arada gören Ergin, “30 Mart günü sandıkları patlatırcasına oylarınızı bekliyoruz. Bu dönem AK Parti’nin hizmet belediyeciliği, Allahın izni ile zirve yapacak zirve” dedi.
Alkışlar ve atılan sloganlar ile konuşmasına zaman zaman ara vermek zorunda kalan Ergin, “11 yılda Türkiye hizmet gördü ve kalkınmaya başladı. AK Parti döneminde elde edilen siyasi ve ekonomik istikrar, Hatay’a yatırım olarak yansıdı. 2002 yılı öncesinde memur ve işçilerin maaşlarını ödemede zorluk çeken iktidar, bankalardan yüksek faizle borçlandığı paralar ile memur ve işçilerin maaşını ödüyordu. Türkiye genelinde toplanan vergilerin %85’i yüksek faizli borçlara ödenirken, %15’i yatırım olarak millete dönüyordu. %15 ile Türkiye genelinde milletinize nasıl bir hizmet sunabilirsiniz?” dedi.
30 Mart günü sandıkları patlatırcasına AK Parti oyları ile doldurulmasını isteyen Ergin, “AK Partiye verilen her oy, hizmet olarak sizlere geri dönecektir. AK Parti olarak felsefemiz milletimize efendi olmak değil, hizmetkarlık yapmaktır. AK Parti’nin 12 yıllık geçmişini çok iyi biliyorsunuz. Hatay, Hatay olalı bu kadar büyük yatırımları bir arada görmedi. İnşallah 30 Mart’ta sizlerin yapacağı teveccüh ile bu yatırımların kat ve kat fazlası Hatay insanına sunulamaya devam edecektir” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.