MHP Meclis Üyesi AK Parti’ye Geçti

katilim
Yayladağı’nın Yeditepe Beldesi’nde düzenlenen mitingde Yeditepe MHP Belde Belediye Meclis Üyesi AK Parti’ye katıldı.
Yayladağı AK Parti Belediye Başkan Adayı Hacı Mehmet Kalkan’ın rozetini taktığı Şevket Seher, “Yayladağı’nın ve Yeditepe’nin geleceği için AK Parti’ye katılmaya karar verdim. Bugünden itibaren ailemle birlikte Hatay’ın geleceği için hizmet için AK Parti’yi sonuna kadar destekleyeceğiz” dedi.
Büyük coşku, alkışlar ve tezahüratlarda bulunan halka hitaben konuşan AK Parti Yayladağı Belediye Başkan Adayı Hacı Mehmet Kalkan; “Aramıza hoş geldin Şevket Kardeşim. Gücümüze güç kattın. Gün geçtikçe saflarımız genişliyor. Birlik ve beraberliğimizle inşallah hem Yayladağı Belediye Başkanlığını hem de Hatay Büyükşehir Belediye başkanlığını kazanacağız” diye konuştu.
Daha sonra Şevket Seher yeniden söz alarak,“İlgi ve alakanızdan dolayı bana değer vererek kucak açtığınız için teşekkür ederim” dedi.
Geniş bir katılımın olduğu mitinge Önceki dönem Yayladağı Belediye Başkanı Tayfun Kızılkaya, Yayladağı Belediye Meclis Üyeleri Metin Bilgili, Ahmet Okay, İl Genel Meclisi Üyesi Hilal Ağırtaş, Şenköy Belediye Başkanı Mustafa Sayın, Yeditepe Belediye Başkanı Ömer Ateş, AK Parti Yayladağı İlçe Başkanı Recep Tuncer, Yeditepe Belde Başkanı ve partililer katıldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.