Nazım Culha Nardüzü’nde; ‘Her zaman için yanınızdayız ve sizinleyiz’

nazim nardüzü1
Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha, geçtiğimiz hafta sonu Nardüzü Beldesi halkı ile buluşup oradan da Hatun köyüne geçerek, seçim bürosu açılışı yaptı.
Halka kucaklaşmak onlardan destek almak adına Nazım Culha’nın 50 kişi ile başladığı Nardüzü yürüyüşü bir andan 300’ü kişiyi buldu.
Halkın sorun ve sıkıntılarını da dinleyen Culha’ya “Bütün gücümüzle destek olacağız, her zaman için yanınızdayız ve sizinleyiz. Başaracağınıza da inanıyoruz. Siz kazanınca biz kazanacağız. Tek umudumuz sizsiniz!” dediler. Bölgenin sıkıntılarını çok iyi bildiğinden söz eden Culha, “Ben ve ekibimle sorunlarınız çözmeye geliyoruz” dedi.
Daha sonra Hatun Köyü’ne giderek köy meydanında seçim bürosu açılışı gerçekleştiren Nazım Culha’yı belediye başkanı gibi karşıladılar. Sevgi gösterisinde bulunan katılımcılarla tek tek selamlaşmayı da ihmal etmeye Culha, toplanan kalabalığa seslendi. Yağmur yağmasına rağmen meydanı dolduran Hatun Köyü halkın desteklerinden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan Culha, “Seçime az kaldı. Sizin deteğiniz ile Arsuz Belediyesini alacağımıza inanıyorum. Bu bölge yeni bir sürece giriyor. İlçe olan Arsuz’u hak ettiği yere getirmek için ben ve ekibim bu göreve talip olduk. İnanıyorum ki, İnşallah belediyeyi alınca sizlerle birlikte bu kentti hakkettiği yere getireceğiz. Kentin tamamının en büyük sorunu altyapıdır. Önce altyapıyı çözeceğiz, sonra da üst yapıya başlayacağız. Arsuz’u; Antalya, Alanya ve Bodrum gibi bir konuma getirmek amacındayız. Bölgemize getireceğimiz turizm yatırımları ile bir büyük sorun olan işsizliğe de büyük ölçüde çözüm bulşmuş olacağız. Katılımcı belediyecilik anlayışı ile bu kenti yöneteceğiz. Gezilerimiz sırasında sizleri dinledik, sorun ve sıkıntılarınızı not aldık. Seçim bildirgemizi bu şekilde hazırladık. Kısaca projelerimizi sizin istekleriniz doğrultusunda oluştu. Belediyeyi alınca da sizin fikir ve düşüncelerinizi almaya devam edeceğiz” dedi.
Hatay Büyükşehir Belediye başkanlığının da kendileri için önemli olduğuna vurgu yapan Culha, “Özellikle bizim bölgemiz açısında Büyükşehir belediyesi önemlidir. Büyük projelerimizin kısa sürede hayat bulması için, Büyükşehir’in onayı gerekli olacaktır. O nedenle sizlerden ricam bana olduğu gibi Büyükşehir’de de Lütfü Savaş’a destek vermenizdir” dedi.
nazim nardüzü4

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.