Başkan Civelek İskenderun Kuyumcular Çarşısı’nı ziyaret etti

kuyumcu3
İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun’daki Kuyumcular Çarşısını ziyaret etti.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve partililerin de katıldığı ziyarette, kuyumcu esnafına hayırlı işler temennisinde bulundu.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e, ziyaret sırasında bir genç de çiçek verdi.
Ziyarette esnaf ve vatandaşlarla ayak üstü kısa sohbetlerde bulunan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun Kuyumcular ve Saatçılar Odası Başkanı ve İskenderun Belediye Meclis Üyesi Uğur Fırat’ı da ziyaret etti.
Meclisin beş yıllık dönemde demokratik bir ortamda örnek bir meclis olarak görev yaptığını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, birlikte halk için önemli çalışma ve hizmetlerin yaşama geçirildiğini söyledi. Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Bu meclis tarihe geçmiştir” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Kuyumcular ve Saatçılar Odası Başkanı Uğur Fırat, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e ziyaret anısına, ‘bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır’ sözleriyle fincan takımı hediye etti. Ziyaret, sohbet ortamında sürdü.
kuyumcu4

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.