Sadullah Ergin, ‘İskenderun sahilinde iki çay ocağı bir tesisten başka bir şeyiniz yok’

sado isadami
AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, İskenderun ilçesinde sürdürdüğü seçim çalışmalarında işadamları, sanayi sitesi esnafında ziyaretlerde bulundu ve bir dizi açıklamalarda bulundu.
İskenderun İlçesine yapılan ziyaret kapsamında Ülker Bayi İşadamı Erol Tezcan, Akçay Fil Filtre Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Ökkeş Çirkin ve sanayi sitesinde çeşitli sektörlerde uğraş veren esnafa uğrayarak sohbet etti, fikir alış verişinde bulundu. İskenderun İlçesinin çok şanslı ilçe olduğuna dikkatleri çeken Ergin, “Allah İskenderun İlçesi’ne her türlü güzelliği vermiş, ama bu güzellikleri seçilmiş yerel yönetimler İskenderun insanına hizmet noktasında sunum yapmamış. Dağınız var, yaylanız var, deniziniz var, ormanınız var. Ama bu güzellikleri görmek, piknik yapmak, iyi bir zaman geçirmek, dinlenmek ve hoşça gezebilmek için hiç bir tesis yapılmamış adeta kaderine terk edilmiş. İskenderun sahilinde yapılan iki çay ocağı bir tesisten başka bir şeyiniz yok” dedi.
İskenderun İlçesine çok büyük yatırımların yapılacağını kaydeden Ergin, “İskenderun artık Ankara ile aynı havayı solumalı. Ankara’nın vereceği destek sayesinde İskenderun’u tanımak imkansız olacak. Ekonomik yönden bakkal esnafından tutun, sanayi kesimine kadar bütün sektörlerde büyük canlanma yaşanacak. Yapılacak olan projeler kapsamında tersane, gemi bakım söküm merkezi, kruvaziyer limanı, yat limanı, yeni üniversite, iki ayrı mekan için teleferik, Dağ ve ormanlık alan içinde piknik yapılacak, dinlenilecek seyir terasları, sahile yapılacak olan mega akvaryum ile İskenderun halkı, mevcut güzellikleri görme ve hoşça vakit geçirme imkanına kavuşmuş olacak” dedi.
İskenderunlu işadamları ve esnaflar, AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ile beraberindeki heyetin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve AK Parti’nin Hatay genelinde yaptığı yatırımlardan ötürü teşekkür ettiler.
sado isadami1

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.