Başkan Civelek ziyaretlerini sürdürüyor

civelek özen
Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, Şehmus Kanat ve Mehmet Özen’in konuğu oldu.
Emirgan Bulvar Cafe’de düzenlenen birlik ve beraberlik toplantısına katılan, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, bir arada olmaktan dolayı mutluluğunu dile getirdi. Toplantıya Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, Antakya Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, Teknik Direktör Behçet Özen, partililer, vatandaşlar katıldı.
Kahvaltılı toplantıda yaptığı konuşmasında, son beş yılda Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’le birliktelik sağlandığını belirten Belediye Meclis Üyesi Mustafa Özen, beş yılda çok ciddi anlamda yapılan icraatların, bundan sonra da yapılacağının göstergesi olduğunu söyledi.
Birlik ve beraberlik toplantısına emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, etrafımızın ateş çemberi olduğunu belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti bu batağın içine düşmeyecektir. Bu da Mustafa Kemal Atatürk’ün bize yaşattığı Rönesans sayesinde olacaktır. Onun ilkelerine, düşüncelerine uymamız ve bu ilkeler doğrultusunda birarada olmamız lazım. Bugünler bir arada, elele olmamız gereken günlerdir” dedi.
Toplumun huzurlu olması için eşit ve adaletli hizmetin önemine değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Bunun için ötekileştirmeden, oy verdi, vermedi demeden eşit ve adaletli bir belediye yönetimi sergilemeye çalıştık” diye konuştu.
civelek özen1

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.