Elisa Kenar turnuvanın gözbebeği oldu

yüzme
Milli Sporcu Elisa Kenar, Türkiye Sutopu Federasyonu ve Göztepe Rotary Kulübü tarafından düzenlenen Türkiye 1995 Bayan Sutopu Milli Takımı, Galatasaray, Esti, Chios ve Olympiakos takımlarının katıldığı 7-9 Mart 2014 tarihlerine İzmir’de düzenlenen ‘Ulusal Egemenlik Rotary Kupası Sutopu Turnuvası’nda Türk milli takımının 18 kişilik kadrosunda yer alarak Hatay’ı temsil etti.
Turnuva sonunda birinciliği Galatasaray elde etti. İlk defa 2012 yılında Türkiye Genç Bayan Sutopu Milli Takımı’na seçilen Elisa Kenar, Rusya’nın Chelyabinks kentinde yapılan Avrupa Genç Bayanlar Sutopu Şampiyonası’na katılmıştı.
İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Başantrenörü Murat Kaptanoğlu açıklamasında, “Havuzumuzun şuanda kapalı olması çalışma azmimizi etkilemiyor yaklaşık 50 sporcumla birlikte kara antrenmanlarına Özel İkem Koleji spor tesislerinde devam ediyoruz. Yakında havuzun tekrar hizmete girmesiyle suya olan özlemimizi giderip daha verimli çalışabileceğiz. Amacımız yüzme ve sutopunda daha çok sporcuyu Milli Takıma gönderebilmek. Antrenör kadromuzu ve sporcumuzu Milli Takım kadrosuna tekrar seçildiği için tebrik ediyoruz” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.