DUDUOĞLU; “DÖRTYOL BİZE; BİZ DÖRTYOL’A GÜVENİYORUZ”

duduoglu
Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Metehan Duduoğlu dün Limon Kafe’de Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte bir basın toplantısı tertipledi.
CHP Dörtyol İlçe Başkanı Mustafa Kemal İncesu toplantının açılış konuşmasında; “İstiklal Marşı’mızın kabulünün 93. yıl dönümünün onurunu yaşadığımız bu günde Gezi olaylarında Başçalan’ın talimatıyla sevgili kardeşimiz Berkin Elvan öldürüldü. Hayatının baharında yaşama veda eden kardeşimize Allah’dan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Metehan Duduoğlu’da yaptığı açıklamada; “Rabat mahallemizden Yeniyurt Mahallemize kadar olan alanda seçim çalışmalarımızı aralıksız yürütüyoruz. Allaha şükür geçmişimde hiçbir sıkıntı yok. Bugüne kadar aldığı işi yapmaya çalışan, dürüst, temiz ve sözünün eri bir insan olarak tanındım. Sağ olsun hangi siyasi görüşten olursa olsun Dörtyollu hemşerilerimiz bana güvendiğini ve bu güne kadarki icraatlarımızdan memnun olduğunu ifade ediyor. Ben ekibimle birlikte Dörtyol’umuzun önümüzdeki elli yılın planlarını yaptık. Amacımız belediye başkanlığını kazanarak bu planlarımızı hayata geçirmek. Dedem ve Babam CHP’den Belediye Başkanı oldu. Bende aynı gelenekten geldiğim için CHP’den aday oldum. Ama beni tanıyanlar siyasi ayrım yapmayacağımı çok iyi bilirler. Vatandaşlarımız şunu çok iyi bilsinler ki, Belediye Başkanlığını kazandığımız ilk günden itibaren hiç kimseyi ayırt etmeden, ötekileştirmeden birleştirici, bütünleştirici hizmet vereceğiz. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti en doğru şekilde, akılcı ve kalıcı bir biçimde sunmak istiyoruz. Dörtyol bize, biz Dörtyol’a güveniyoruz” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.