Belediye Başkanı Yusuf Civelek Özel Palmiye Hastanesi’ni ziyaret etti

civelek palmiye
İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, Özel Palmiye Hastanesi’ni ziyaret etti. Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve partililerin de katıldığı ziyarette, konukları İskenderun Özel Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit, Yönetim Kurulu Başkanvekili Serdar Kirmit, Başhekim Yılmaz Şahutoğlu karşıladı.
İskenderun’un ve halkın ihtiyacına dönük, kalıcı yatırımlar yapıldığını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun’un altyapısının tamamlandığını söyledi. İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Fransızlar döneminden kalan çürümüş içmesuyu şebekesini yeniledik, içmesuyu sorununu çözdük. Küresel iklim değişiklikleri yaşanıyor. İskenderun su sıkıntısı yaşamayacak. Bu sağlık için de çok önemli bir çalışma. İçmesuyu şebeke boruları çürümüştü, yeraltındaki sular karışıyordu. Sel riskine karşı devasa drenaj kanalları yaptık. İmar planı yaptık. Kısmet olur devam edersek, en önemli projemiz kentsel dönüşüm. Halkımızı mağdur etmeden yapılacak” dedi.
Yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyetini dile getiren İskenderun Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr.Yılmaz Şahutoğlu, başarı diledi. Hastane personeliyle selamlaşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve beraberindekiler, hastane yönetimi ve personeliyle birlikte sohbet etti ve Hastanenin Yemek Salonu’nda yemek yedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.