Yusuf Civelek; ‘Altyapıyı tamamladık, sıra üst yapıya geldi’

civelek mahalle2
Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, mahallelere ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Yunus Emre Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, yapılan ve yapılacak olan çalışmalara değindi.
Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Ahmet Mücahitoğlu ve partililerin de katıldığı toplantıda, yapılan çalışmalardan dolayı gönlünün rahat olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Bilim adamları küresel iklim değişikliklerine karşı uyarıyor. Küresel iklim değişikliği kapıda. Kuraklık getirdiği gibi, bir de aniden sel basacak. Su sorununu çözdük, sel riskine karşı devasa drenaj kanalları yaptık. Yaptıklarımız halkımızın yaşamını kolaylaştırıcı, mutluluğunu arttırıcı çalışmalar. İskenderun’un altyapısı tamamlandı. Bu beş yıl sonunda gönlüm rahat, alnım açık. İskenderun’un altyapısı tamamlandı, sıra geldi üst yapıya” dedi.
Sakarya mahallesinde taziye evinin açıldığını, Yunus Emre Mahallesi’ndeki taziye evinin de açılacağını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Taziye çadırları trafik sıkışıklığına neden oluyor. Üstelik kışın soğuk, yazın da sıcak oluyor. Her iki üç mahalleye hizmet edecek şekilde, taziye evleri yapacağız” diye konuştu.
civelek mahalle3
Halka eşit ve adil hizmet verildiğini vurgulayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Adaletli hizmet olunca İskenderun’da huzur oldu” dedi. Eğitimin önemine değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Eğitime de çok önem verdik. Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezlerini hizmete açtık. Toplumun yarısı kadın yarısı erkek. Kadını sosyal yaşamın dışında kalan toplumun ilerlemesi mümkün değil. Kadınlar aynı zamanda çocukların ilk öğretmenidir de” şeklinde konuştu.
Ortadoğu’da yaşanan sıkıntılara dikkat çeken Başkan, “Etrafımız ateş çemberi. Ülkemize ve birbirimize sahip çıkacağız. Birarada olacağız. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleriyle devam edeceğiz” dedi. 23 Mart’ta YGS sınavının yapılacağına dikkat çeken Başkan, “Çocuklar geleceğimizdir. Lütfen sınav saatlerinde sessiz olalım, araçlar o gün gürültü yapmasın” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.