SEYFİ DİNGİL’E GÜRSEL’DE YOĞUN İLGİ

seyfi gürsel1
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ve AK Parti İskenderun 1. sıra belediye meclis üyesi adayı Mehmet Dönmez seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği toplantılarını Gürsel Mahallesi’nde sürdürdü.
30 Mart yerel seçimleri yaklaşırken, mahalle ve ev toplantılarını daha da sıklaştıran Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil’i bu kez Gürsel Mahalle sakinleri ağırladı. Yoğun kalabalığın oluştuğu toplantıda vatandaşlara hitap eden Dönmez, 30 Mart’ta AK Parti’nin başta Hatay Büyükşehir başta olmak üzere İskenderun Belediyesi’ni de mutlaka kazanması gerektiği söyledi. Bunun hizmetler noktasında çok önemli olduğunun altını çizen Dönmez, AK kadroların belediyecilik anlayışıyla İskenderun’un tüm sıkıntılarının çözüme kavuşacağını ifade ederek, “Yerel seçimler Mehmet’in Ahmet’i Seyfi’nin seçimi değil! Bu seçim İskenderun’un kader seçimidir. 30 yıl önce kaçırdığımız fırsat bir kez daha ayağımıza geldi. Güzel İskenderunumuzu birlik ve beraberlik içinde çalışarak iktidara teslim edersek, işte o zaman geleceğe güvenle bakacağız” diye konuştu. AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’in de hizmetlerin gelmesi noktasında büyük bir şans olduğunu dile getiren Dönmez, “31 Mart’ta Allah’ın izniyle güçlü bir İskenderun’u inşa etmeye başlayacağız” diye konuştu.

‘HER ŞEYİN BİR İLKİ VAR’
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ise, İskenderun’u çok uzun yıllar büyük sorun ve sıkıntılardan kurtaracak plan ve projelerin hazır olduğunu söyledi. Bunun için sadece yetki verilmesi gerektiğinin altını çizen Seyfi Dingil, “Yıllardır iktidarla buluşamadığımızdan dolayı hep geride kaldık. 30 Mart’ta inşallah bunu kıracağız. Bu kez AK Parti ile belediyeyi buluşturup İskenderun’u hizmetlerle donatacağız. 40 yıllık alacaklarımızı vade farkını da üzerine koyarak tahsil edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Önceki İçerikGül: “Kentte birliğe ve huzura ihtiyacımız var”
Sonraki İçerikEmel Kuaför’den kadınlara jest!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.