Engin Vayısoğlu’ndan örnek misafirperverlik

Engin Vayosoğlu (1)
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’nun konuğu oldular. Vayısoğlu ziyarette konukseverliği ilgisi ve sıcak samimiyetiyle takdir topladı.
30 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala siyasi arenadaki hareketlilik her geçen gün daha da artmaya başladı. Gece gündüz demeden yoğun ve seri bir şekilde çalışmalarına devam eden AK Parti heyetini dün İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu ağırladı.
İskenderun’da özellikle son yıllarda kente hizmet etme gayretiyle tanınan ve bu yönde zirveye ulaşan Engin Vayısoğlu’na ziyarette konukları da övgüyle bahsettiler.
Eğitim alanında özellikle kentimizde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize elinden geldiği kadar maddi manevi destekler sağlayarak topluma faydalı iyi bireyler yetişmesi için çaba gösteren Engin Vayısoğlu, aynı zamanda gemisini yürüttüğü İskenderun Ticaret Borsası’nı da yoktan var ederek ekonomiye büyük katkılar sağladı.
Engin Vayosoğlu (6)
Ziyarette konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Ticaret Borsası’nın kentimizin en etkin kuruluşlarından biri olduğunu kaydederek, başta Genel Sekreter Engin Vayısoğlu olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ise, özellikle İskenderun’a hizmet etme gayreti içinde bulunan Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’nun içten ve candan olmasıyla gönül dostu olduğunu her fırsatta gösterdiğini vurguladı. Seyfi Dingil, kentimize hizmet noktasındaki kazanımlarından dolayı Vayısoğlu’na teşekkür ederek, çalışmalarında üstün başarılar diledi.
Son olarak konuşan İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu ise, yaşadığımız yere her zaman sahip çıkılmasının öneminden bahsetti. Ticaret Borsası’nı yoğun emek ve gayretlerle bu noktaya getirdiklerinin altını çizen Vayısoğlu, “Şimdi ise bu çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz. Çünkü Hatay’ın diğer ilçelerinden de vatandaşlarımız tescil için bize geliyorlar. Çünkü bizde güleryüz var. Bürokrasiyi aştık. Bize gelen insanlarımızın sıkıntısını çözerek onlara en güzel hizmeti vermek için yarışıyoruz” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.