Alaaddin Özbülbül; ‘İskenderun ekonomisinin yanındayız’

muhasebe kokteyl4
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından Muhasebeciler Haftası dolayısıyla verilen kokteyle protokol üyeleri de katıldı.
Anemon Otel’de düzenlenen Muhasebeciler Haftası kutlamalarına Hatay Vali yardımcısı Ahmet Ertan Yücel, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası yönetim kurulu üyeleri ve meslek mensupları katıldı.
Türkiye genelinde her yıl Mart ayının ilk haftasında Muhasebeciler gününün kutlandığını açıklayan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül, “Odamız Aralık 2011’de kurulmasına rağmen, geleneksel olarak ikinci kokteylimizi yapıyoruz. Derneğimiz 335 üyesi ile İskenderun halkına ve kent ekonomisine büyük bir destek vermektedir. Bizler bu mesleği icra eden meslek gurubu olarak her zaman İskenderun ekonomisinin yanındayız. İskenderun Belediyesi’ne de her zaman katkımız oldu ve Belediye Başkanımız da her zaman bizlere destek oldukları için kendilerine ayrıca teşekkür ediyoruz. İçinde bulunduğumuz hafta aynı zamanda emekçi kadınlar haftası bu vesile ile tüm emekçi bayanların bu anlamlı günlerini kutluyoruz” dedi.
Ardından söz alan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise konuşmasında, “Odanın bu anlamlı gününü kutluyorum. Size her zaman ihtiyacımız var. Zaten tüm yönetimler şeffaf ve hesap verebilir olmalıdır. Bizim de hesaplarımız açık. Bu vesile ile tüm bayanların da kadınlar gününü gönülden kutluyorum. Toplumun kadının eşitliğine ve pozitif ayrımcılık yapmamıza ihtiyacımız var. Eve kapatılmış bir toplumun çağdaşlaşması mümkün değil. Bu düşünce ile yeni belediye meclis adaylarımızda kadınlarımızı da değerlendirmekle kadınlarımıza daha büyük toplumsal destek verdiğimizi göstermiş olduk” diye konuştu.
Son olarak söz alan Hatay Vali Yardımcısı Ahmet Ertan Yücel ise, “İskenderun ilçemiz sanayisi ve hizmet sektörü ile ilimiz ve ülkemiz için son derece önemli bir kenttir. İlimiz ve ülkemiz için de son derece önemli bir şehir. Kısa zamanda İskenderun’un daha da gelişeceğini umut ediyorum. Bu vesile ile serbest muhasebeci mali müşavirler odamızın bu anlamı gününün kutlu olmasını diliyorum. Bu vesile ile sizlerle tanıştığım için de ayrıca memnuniyetimi dile getirmek isterim” ifadelerine yer verdi.
Yapılan konuşmaların ardından Hatay Vali yardımcısı Ahmet Ertan Yücel, Mali Müşavir olmaya hak kazanan Mehmet Kıranlıoğlu’na çalışma ruhsat belgesini takdim etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.