Mehmet Arslan farkını hissettiriyor

Mehmet Arslan (1)
Büyük Birlik Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Arslan, siyasete yeni atılmasına rağmen, kent halkından oldukça yoğun ilgi görüyor. İskenderun’da siyasetin genç ve dinamik yüzü Mehmet Arslan, ev ev, mahalle mahalle dolaşarak plan ve projelerini anlatırken, etkili hitabeti ve güven veren yönüyle de takdir topluyor.
30 Mart yerel seçimleri için ekibiyle birlikte hassasiyet ve titizlikle çalışan BBP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Arslan, yerel seçimlerin bizim geleceğimize belirleyeceğini ve önümüzdeki 5 yılımıza yön verecek bir seçim olduğunu söyledi. Bu seçimin sadece kent idarecilerini belirleyecek bir seçim olmadığının altını önemle çizen çiçeği burnunda genç siyasetçi Arslan, “Her şeyden önce insanımız şunu iyi bilmelidir ki; vereceğimiz her oydan mesulüz, sorumluyuz. Hem bu dünya hayatında hem de ahiret hayatında bu oylar karşımıza çıkacaktır. Bir hadisi şerifte peygamber efendimiz ‘Siz nasıl olursanız yöneticilerinizde öyle olur’ ya da ‘Siz nasılsanız öyle yönetilirsiniz’ buyurmuştur. İnsanlar her zaman layık oldukları yönetim tarzı ile yönetilirler” ifadelerinde bulundu.
Mehmet Arslan (3)
Akdeniz’in bir türlü sembolü ve incisi olamayan kentimizde yapılacak çok iş, alınacak çok yol olduğuna vurgu yapan BBP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Arslan, açıklamalarının devamında özellikle verilen vaatlerin yerine getirilmediğinden yakınarak örnekle Feyezan Kanalı’ndan dem vurdu. Arslan “ Bugüne kadar bahse konu olan iddialar ve projeler her seçimden önce önümüze servis edilmiş, ne hikmetse hemen seçim ertesi diye ortadan kaybolmuştur. Asıl acınası durum ise halkımızın sağduyu sahibi olmayan bir kesimi bir balık hafızası mantığı ile seçim öncelerinde kendilerine verilen sözleri, projeleri unutmuşlar, seçilmiş yöneticilerine bunun hesabını sormamışlardır. Örneğin Feyezan kanalı her seçim öncesi allı pullu proje ve resimler halinde karşımıza sunulmuş, ama söz verenlerin belediyeyi kazanmalarına rağmen bu hususta hiçbir şey yapılmamıştır. Maksadımız diğer parti ve adayları kötülemek, kendimizi övmek değildir. Burada önemli olan İskenderun’un geleceğini belirleyecek olmamızın bizlere vermiş olduğu sorumluluk bilincini hatırlamak ve hatırlatmaktır” dedi.
Amaçlarının hep beraber güzelim İskenderun’u daha yaşanılır, refah düzeyi yüksek, daha iyi maddi koşullarda yaşam şartları, daha iyi eğitim alanlarına sahip, çevreci, sanayide lider, turizmde önce, kalkınma ve yapılanmada dinamik bir İskenderun hayal ettiklerini ve bunu da fırsat verildiğinde hayata geçireceklerini kaydeden Mehmet Arslan, “ Bu hedeflere ulaşmada ilk ve en önemli adım yönetici seçimimizi doğru aday seçerek atmaktır. Bakın doğru parti değil doğru aday diyoruz. Seçilecek olan adayın iktidar ya da muhalefet partisinden olması bir şey değiştirmez. Neden mi, nasıl ülkemizin dış güçlere bağımlılığını engellemek için doğru yatırım ve projelere ihtiyacı varsa yerel yönetimlerde bölgemizde uygulayacağı doğru proje ve yatırımlarla hükümet bağımlılığından kurtulabilir. Kendi bağımsız öz kaynaklarını oluşturmak bizce belediyelerin yapması gereken en önemli görevidir.
Biz Büyük Birlik Partisi olarak doğru projelerle, doğru kadrolarla tüm sorunları çözebileceğimize inanıyor ve halkımızdan 30 Mart seçimlerinde yetki istiyoruz. İnşallah bu seçim şehrimize huzurlu refah dolu günler getirir” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.