Kadınsız demokrasi olmaz, kadınsız kalkınma olmaz!

yelken fatma2
AK Parti 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Dönmez, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle İskenderunlu kadınlarımızı Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı ve AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin ile buluşturdu. Mensubu bulunduğu partisi için her türlü özveri ve fedakarlığı gösteren Dönmez’in bu organizasyonu tüm bayanlarımız tarafından takdirle karşılandı.
Yelken Kulübü’nde düzenlenen akşam yemeğiyle gerçekleştirilen etkinliğe Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakan ve aynı zamanda AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, AK Parti 1. sıra belediye meclis üyesi Dönmez, AK Parti kadın kolları başkanı Gül Nalcı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İskenderunlu bayanlarımız katıldı.
Geniş katılımın olduğu yemeğe ev sahipliği yaparak yine farklı bir organizasyona imza atan AK Parti 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Dönmez, yaptığı konuşmada kadınlarımızın her şeyin en iyisine layık olduğunu belirtti. Kadının olduğu her yerde başarının olduğunu kaydeden Dönmez, ‘Cennet Analarımızın Ayağının Altındadır’ sözünü de hatırlatarak kadınlarımızın toplum için ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı. Dönmez, bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.
Daha sonra konuşma kürsüsüne gelen Adalet Eski Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin ise, kadınlarımızın sadece 8 Mart’ta hatırlanmamaları gerektiğini, yılın her gününde onların hatırlanması gerektiğini kaydetti.
Yemekte son olarak konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı ve AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, kadınlarımızın toplumun temel taşları olduğunu söyledi. Kendi bakanlığı döneminde kadınlarımızın tüm sorunlarını çözmek adına önemli çaba ve gayret gösterdiklerinin altını çizen Şahin, Kadınların dünyanın nesnesi olarak değil, öznesi olacağını ifade ederek, “Kadınsız demokrasi olmaz, kadınsız kalkınma olmaz” ifadelerini kullandı. Şahin tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarken, bu buluşmayı gerçekleştiren Mehmet Dönmez’e de teşekkür etti.

Önceki İçerikİskenderun’un geleceğini belirleyecek çalıştay İTSO’da yapıldı
Sonraki İçerikCırtıman Köyü pislikten geçilmiyor!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.