Amanos Tayfa’dan AK Parti’ye Katılım

payas katilim
Payas Belediyespor 1975 Kulübü taraftar grubu olan Amanos Tayfa Seçim Koordinasyon Merkezine gelerek AK Parti’ye katıldıklarını ve Belediye Başkan Adayı Bekir Altan’a sonuna kadar destek vereceklerini söylediler.
Amanos Tayfa grubu lideri Cengizhan Çelik, 1999’dan beri Başkan Altan’la birlikte olduklarını belirterek, “Bu dönemde yolumuza devam ederken birileri yolumuzu değiştirdi. Biz bunun farkına çabuk vardık. Oranın yanlış arazi, mayınlı yer olduğunu gördük. Tekrar yolumuza sizinle devam ediyoruz. Durmak yok, yola devam. Biz bu arma için herşeyi yaptık. Her türlü desteği siz verdiniz. Taraftarlar grubu var ise bunun mimarı sizsiniz. Sonsuza kadar yanınızdayız” ifadelerini kullandı.
Amanos Tayfa grubuna hitap eden Başkan Bekir Altan “Arkadaşımızın heyecanını gördük. Az önce mayınlı yerden bahsetti. Artık o mayın patladı. Allah onlara da yardım etsin. İşleri zor çünkü siz varsınız” dedi.
payas katilim1
‘KAPIMIZ HERKESE AÇIK’
Birkaç gün önce Bakan Yıldız’ın katıldığı mitingte Payas’ın sallandığını ifade eden Altan “Bu mitingten dolayı Bakan Bey bize çok teşekkür etti. O fırtınalı güne rağmen binlerce kişinin katıldığı miting göz doldurucuydu. Kadınlar Günü Programı’nda kadınlar salona sığmadı. Ardından iktidar yürüyüşü yaptık. Türkiye’nin en yüksek oyunu sizler sayesinde alacağız. Ben buna inanıyorum. Bizim kapımız herkese açık. İnşallah olumsuzlukları ortadan kaldırarak, önümüzdeki dönem Payas’ şaha kaldıracak hizmetleri yapacağımız gücü sizlerden alacağız” şeklinde konuştu.
Payasspor Kulübü hakkında değerlendirmelerde de bulunan Başkan Altan “Üst liglere çıkmak gibi hedefimiz varsa alt yapımızı ona göre ayarlamalıyız. Voleybolda önümüze geleni yeniyoruz. Futbolda biraz sıkıntı olabilir. Biz bundan sonra profesyonel olmak zorundayız. Amatörden profesyonelliğe geçmek kolay değildir. Seyircisiyle, futbolcusuyla, yöneticisiyle hazır olacaksınız. Herşeyden önce taraftar hazır olduktan sonra şehir olarak da buna hazır olmalıyız. İnşallah diğer branşlarda olduğu gibi futbolda da şaha kalkarız. Sıkıntılar olabilir ama siz tribünde dinamik olursanız o moral neticesinde puanları toplamaya devam ederiz” şeklinde konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.