Seyfi Dingil, “İskenderun’un sorunlarını AK Parti çözecek, yükünü AK Parti kaldıracak”

seyfi basın toplantısı (1)
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, dün basın mensuplarımızla bir araya gelerek projelerini masaya yatırdı. Seçimlere az bir süre kalan siyasi arena da daha da hareketlenmeye başladı. AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, basın mensuplarına İskenderun’a yapacakları projeleri anlattı.
Ziraat Bahçesi’nde verilen kahvaltıya; AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ve basın mensupları katıldı.
Sıcak ve samimi bir ortamda geçen kahvaltıda konuşan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, basının büyük bir görev ifa ettiğini belirterek, ‘Acılar paylaşılınca Azalır, Mutluluklar paylaşılınca çoğalır. Sizler bizlerin iyi ve kötü günlerine kaleme alarak farklı bir acımızı azaltıyorsunuz, aynı zamanda iyi günlerimizde de mutluluklarımızı çoğaltıyorsunuz” diyerek basının önemine dikkati çekti.

ALLAH’IN İZNİYLE 31 MART SABAHI AK BELEDİYECİLİK İLE UYANACAĞIZ
Daha sonra söz alan AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ise, İskenderun için gerçekleştirilecek olan projeleri basın mensuplarıyla paylaştı. İskenderun’un bir türlü iktidarla buluşamadığını kaydeden Dingil, 30 Mart yerel seçimlerinin son şans olduğunu belirtti. İskenderun’un 250 bin nüfusla köy görünümünde bir yer olduğunu ifade eden AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, “Allah’ın izniyle 30 Mart’ta kaderimizi yeneceğiz ve İskenderun Belediyesi’ne AK Parti’nin bayrağını dikeceğiz” dedi. Amanos Tüneliyle, kruvaziyer limanla, trafik sorununun çözüme kavuşturulmasıyla çok büyük projeleri tek tek hayata geçireceklerini vurgulayan Seyfi Dingil, “Bunun için halkımızdan sadece yetki bekliyoruz. Farklı partilere sevgisi olan insanlarımız elbette vardır. Onlara saygı duyuyoruz. Ancak bu bizim ve çocuklarımızın geleceği için çok önemlidir. Bu kez İktidarı İskenderun’a getirelim. Projelerimiz saymakla bitmiyor. Büyük İskender Müzesi’ni kazandıracağız. Türkiye’nin en büyük akvaryumunu İskenderun’a kuracağız. Sanayimizi mevcut yerinden daha geniş yere taşıyacağız. Otogarımız sanayiden kaldırıp, daha modern bir otogar yapacağız. AVM’nin olduğu bölgeye döner kavşak yapacağız. İskenderunumuzda büyük ölçüde önem taşıyan Fuar Alanı inşa edeceğiz. İşte tüm bunlar için sadece halkımızın yetkisine ihtiyacımız var. İnşallah 31 Mart sabahı AK Belediyecilik ile uyandığımızda yepyeni bir İskenderun inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

Önceki İçerikBakan Yıldız İskenderun’a ‘Enerji’ verdi
Sonraki İçerikYusuf Civelek, ‘Hamasi nutuklarla değil, hizmetle gideceğiz’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.