Bakan Taner Yıldız, “Bu millet 30 Mart’ta ‘oy’unu verecek, oyunu bozacak”

bakan sarıseki (1)
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İskenderun’a bağlı Sarıseki’de görkemli bir törenle karşılandı. Sarıseki’de mitinge dönüşen seçim bürosu açılışında konuşan Yıldız, Türk Milletinin aklıselim düşünmesiyle ülkemizde yaşatılmak istenen kaosun önüne geçildiğini söyledi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Hatay gezisi kapsamında İskenderun Sarıseki’de seçim bürosunun açılışına katıldı. Mitinge dönüşen seçim bürosunun açılışında gençler meşaleler yakarak, Bakan Yıldız için tezahüratlar yaptı. Seçim bürosunun açılış konuşmasını yapan Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, AK Parti’nin Hatay’da sandıkları patlatacağına inandıklarını kaydetti. Özer, AK Belediyecilik ile, Hatay’ın çağ atlayacağını sözlerine ekledi. Daha sonra kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ise, gerek Hatay Büyükşehir’e gerekse İskenderun Belediyesi’ne Allah’ın izniyle 31 Mart sabahı AK Parti’nin bayrağını dikeceklerini söyledi. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’in Hatay için büyük bir şans olduğunu belirten Seyfi Dingil, hayata geçirilecek olan projelerle İskenderun’un hizmetlerle donatılacağını kaydetti.
bakan sarıseki (4)
BİZ YIKAN DEĞİL; YAPAN OLACAĞIZ; BİZ BOZAN DEĞİL, DÜZELTEN OLACAĞIZ
Açılışta konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ise, İskenderun’da gördüğü ilgiden bir hayli memnunluk duyduğunu belirterek, AK Parti’nin gücünü milletten aldığını ifade etti. Konuşmasında ülkenin genel durum hakkında açıklamalarda bulunan Bakan Yıldız, Başbakan’ın ölmesi için 3 yıldır dua edildiğini söyleyerek, “Bu bir Müslüman’a yapılabilir mi, Türkiye’ye hizmet eden insana yapılabilir mi? Onlar bizim kardeşlerimiz, onlar saf ve temiz duygularla beraber çalışan kardeşlerimiz ama bu hareketin bir kısım yönetenleriyle aynı derecede iyi niyetli olmadıklarını bilmemiz lazım. Biz yapan olacağız, yıkan değil, biz düzelten olacağız, bozan değil. Bakın artık cemaat açıkça tabanına ilan ederek bulunduğunuz bölgenin 2. partisine oyunuzu vereceksiniz diyor. Bu kabul edilebilir mi? Prensibi doğrusu kutsalı olan bir kesimin böyle bir şey yapması doğru mu? Gizli saklı yapılan oy verilmeler artık açıktan yapılıyor. Bizler 16 Aralık’a kadar yanlış düşünüp de, 17 Aralık’ta farklı düşünmedik. Bizler 17 Aralık’a kadar doğru düşünüp de, ondan sonra da yanlış düşünmedik. Bizler yalnızca doğruyu yapmaya çalışarak güçlendik. Kimse kimsenin kara kaşına, gözüne oy vermez. Bu millet oyunu verecek ve 30 Mart’ta oyunu bozacaktır” dedi.

Önceki İçerikHüseyin Çelik, “Alevi vatandaşlarımızın da sorununu çözecek olan AK Parti’dir”
Sonraki İçerikBakan Yıldız İskenderun’a ‘Enerji’ verdi
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.