SEYFİ DİNGİL; “İSKENDERUN GENÇLER İÇİN CAZİBE MERKEZİ OLACAK”

seyfi atalar
Atalar Koleji’nde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Ak Parti İskenderun Belediye Başkan adayı Seyfi Dingil, soruları için öğrencilere teşekkür etti, gençleri unutmadığını belirterek “İskenderun’u gençler için cazibe merkezi yapacağız” dedi. Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil beraberindeki partililerle birlikte Özel Atalar Koleji’ni ziyaret etti, projelerini anlattı, öğrencilerin sorularını yanıtladı.
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler yapan Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, Atalar Koleji girişinde kendisini karşılayan okul idarecileriyle, öğretmenlerle ve öğrencilerle teker teker tokalaşarak bir süre sohbet etti. Seyfi Dingil daha sonra okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelerek yaklaşık bir saat görüştü. Özellikle, öğrencilerin sorularını çok beğendiğini belirten ve teşekkür eden Seyfi Dingil, İskenderun’u gençlerin cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi.

‘İSKENDERUN RANT İÇİN İKİ CADDE ARASINDA SIKIŞMIŞ’
Seyfi Dingil öğrencilerin sorduğu; kentte sosyal yaşam, kirlilik, ulaşım, yeşil alan ve gençlere yönelik hizmetler konusundaki soruları kesin ve iddialı bir şekilde uzun uzun yanıtladı.
Atalar Koleji ziyaretinde projelerinden de söz eden Seyfi Dingil şöyle konuştu, “İskenderun’un çok büyük problemleri var. İskenderun 250 bin nüfuslu büyük kasaba görüntüsünden bir türlü kurtulamadı, gençlerin gidebileceği yerler yok, saat 6’da ortalık zifiri karanlık oluyor.
İskenderun rant için iki cadde arasına sıkışıp kalmış, yıllardır gerektiği kadar hizmet almıyor. Bizim İskenderun için hazırladığımız çok önemli projelerimiz var. Bu kenti iyi yaşam alanına çevireceğiz, önce istihdam yaratacak projeleri hayata geçireceğiz. Kendimize ait bir Bilgi ve Teknoloji Üniversitesini yani, İskenderun Üniversitesini kuracağız ardından da vakıf üniversitesi için kolları sıvayarak ne gerekirse yapacağız. Yat Limanı, Kruvaziyer Limanı, Su sporları, Teleferik, Dev akvaryum, Spor Kompleksi, Yeni Otogar, Feyezan Kanalı Islah Çalışmaları, Küçük Sanayi gibi projelerimiz var. Büyük İskender ve Makedonya Müzesi kurmak istiyoruz. Bunları gerçekleştirmek için de dizlerime derman lazım bu da iktidarla olur ama arkamda bakanlarımız ve hükümetimiz var.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.