Mehmet Dönmez Mustafa Kemal Mahallesi’ni fethetti

Mehmet Dönmmez Mustafa Kemal Mahallesi (3)
AK Parti İskenderun 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Dönmez, mahalle ve ev toplantılarına Mustafa Kemal Mahallesi’nde devam etti. Dönmez, İskenderun’un en büyük mahallelerinden biri olan Mustafa Kemal Mahallesi sakinlerine seslenerek, “Yeni İskenderun’u hep birlikte inşa etmek için 30 Mart’ta Hatay Büyükşehir ve İskenderun Belediyesi’ne AK Parti’nin bayrağını dikeceğiz” dedi.
AK Parti İskenderun 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Dönmez, sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bir gecede 3-4 ev toplantısı gerçekleştiren Mehmet Dönmez, dün akşam Mustafa Kemal Mahallesi’nde vatandaşlarımızla bir araya geldi. Dönmez’i burada kalabalık topluluğu karşılarken, büyük bir ilgi ve sevgi gösterdiler.
AK Parti’nin bu ülkede son 12 yıldan beri çok büyük hizmetler gerçekleştirdiğinin altını çizen Dönmez, bu hizmetlerin devamı için 30 Mart 2014 seçimlerinin çok önem taşıdığını belirtti.
İktidarla hiçbir araya gelemeyen İskenderun’un bu seçimde Allah’ın izniyle kaderini yenip AK Belediyecilik ile buluşacağını kaydeden Mehmet Dönmez, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’in de bu hizmetlerin gelmesi için tüm Hatay’lılar için büyük bir şans olduğunu ifade etti. Kentimizin AK kadrolarla kendi geleceğimiz ve çocuklarımızın geleceğini inşa edeceğini vurgulayan AK Parti 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Dönmez, “Güçlü yarınlar için 30 Mart seçimlerinde AK Parti’yi desteklemeliyiz” şeklinde ifadelere yer verdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.