İbrahim Gül; ‘STK’ların tamamıyla istişare halinde olacağız’

gül yörük
Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun Belediye başkan adayı İbrahim Gül ve Belediye Meclis üyesi adayları Yörükler Derneği’ni ziyaret etti.
MHP adayı İbrahim Gül ve beraberindeki heyet, Dernek Başkanı İsa Kurşun ve yönetim kurulu tarafından davul zurna eşliğinde kapıda karşılandı. Yörüklerin tezahüratları ve davul zurna eşliğindeki Yörük geleneklerine göre yapılan eğlencenin ardından, Yörüklerin yemek kültürüne uygun olarak misafirlere “Kavurma” ikram edildi.
İskenderun Yörükler Derneği Başkanı İsa Kurşun, İskenderun Belediye Başkanlığı seçimlerinde Yörükler olarak MHP adayı İbrahim Gül’ü destekleyecekleri açıkladı. Dernek Başkanı İsa Kurşun “Biz İskenderun’da yaşayan Yörükler olarak İskenderun belediye Başkanlığı seçimlerinde MHP adayı İbrahim Gül’ü destekliyoruz. İnşallah belediye başkanı olduğu takdirde sivil toplum kuruluşlarının görüşleri doğrultusunda İskenderun’a büyük hizmetler yapacaktır. Genç, dinamik ve bilgili bir arkadaşımız aynı zamanda uzun yıllar yöneticilik tecrübesi var. Belediye başkanlığı görevini en iyi şekilde yapacağına inanıyorum” dedi. MHP İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül Yörükler Derneğin kendilerine gösterdiği misafirperverliğinden dolayı dernek yöneticilerine teşekkür etti.
Yörüklerin desteklerinin kendileri için önemli olduğunu vurgulayan İbrahim Gül, şunları söyledi;
“Bizim mücadelemiz İskenderun için. Biz burada her inanç ve kültürün kardeşlik içinde yaşaması için çalışacağız. Sivil toplum kuruluşlarının tamamı ile istişare halinde olacak, kültürlerin daha da zenginleşmesi için belediye olarak imkânlarımızı kullanacağız. Yörüklerimizin şahsıma gösterdikleri bu destekten mutlu olduğumu belirtmek isterim. İnşallah bu seçimi sizlerin destek ve çalışma gayretleri ile kazanacağız. Bizim kazanmamız İskenderun’un kazanması demektir. Çünkü güçlü bir ekiple yönetime talibiz. Sosyal ve fiziki projelerimiz ile İskenderun büyük değişime uğrayacak. Gülen yüzlerin artacak. Herkesin huzur içinde olduğu mutlu İskenderun’u hep birlikte inşa edeceğiz”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.