Başkan Yılmazlar sendikacılardan destek istedi

cemil sendika
Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube’yi ziyaret ederek sendikacılarla sohbet etti. MHP Belen Belediye Başkan Adayı Cemil Yılmazlar’ı karşılayan sendikacılar daha sonra sohbet etme fırsatı buldular.
Kendilerine ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar’a teşekkür eden Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Akça, Belen Belediye Başkanımızın buraya gelmesi ve bizleri ziyaret etmesi gerçekten bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar ise bu buluşmanın iade-i ziyaret olduğunu belirterek, “Biliyorsunuz memurlar siyaset yapmazlar. Onlar sadece sendikacılık yaparlar. Bu nedenle burada siyaseti ben yapmış oluyorum. Buraya gelmemiz sadece iade-i ziyaret dostlarımızla sohbet etmemizdir. Ama biliyorsunuz ki; 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde bende adayım. Dolayısıyla memurlarda oy kullanacaklar ve istedikleri bir siyasi partiye ya da adaya oy verecekler. Bizlerde onlardan destek istiyoruz. Şu anda Türkiye iyiye gitmiyor. 1994 yılında Hatay’ın en genç Belediye Başkanıydım. Bende şu anda en yaşlıları arasına girmek üzereyim. Yani zamanı gelince bizlerde kenarı çekilip arkadaşlarımıza dava arkadaşlarımıza destek vereceğiz” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.