Nazım Culha; ‘Gençlerin olduğu her yerde hareket ve bereket vardır’

nazim culha
Esnaf gezisi sırasında Arsuzspor Başkanı Ali Karaciğer’den kulübün kaşkolunu alan Nazım Culha, gençlere duyduğu güveni dile getirdi ve projeleri arasında gençlere yönelik olanları anlattı.
Arsuz Çayı Köprüsü üzerinde açıklama yapan Nazım Culha, Eskişehir’de Porsuk Çayı örneği gibi, çayın temiz bir şekilde akması ve etrafında sosyal donatıların olduğu bir düzenleme yapacaklarını söyledi. Plajlar ve sosyal tesisleriyle Arsuz merkezin özel bir konumda olduğunu belirten Culha, deniz ve plajların halkın daha rahat kullanabileceği bir şekle getirilmesi gerektiğini ifade etti.
Esnaf gezisi için Arsuz Çayı köprüsünden geçerken motorize ekibin yaptığı sürprizle heyecanlanan Culha, “Gençlerin olduğu her yerde hareket ve bereket vardır” dedi.
Arsuz’da esnaf gezisini sürdüren CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha’nın gazetecilerle sohbet ettiği sırada motosiklet konvoyuyla sürpriz yapan yüzlerce CHP’li genç, verdikleri destekle heyecan yarattılar. Yüzlerce CHP’li gencin etrafını sararak sevgi yumağı oluşturduğu sürpriz buluşmada heyecanlanan Nazım Culha’nın keyfine diyecek yoktu.
Onlarca motosikletle Nazım Culha’nın çalışmalarına katkı sunmak için konvoy yapan gençleri Culha ve ekibi karşıladı. Etrafını saran ve kendisine destek sloganları atan gençlere teşekkür eden Nazım Culha, “işte CHP, işte gençlik, işte halk ve işte aday. Büyükşehir, İskenderun ve Arsuz başta olmak üzere heryeri alacağız. 30 Mart’tan sonra bu gençlik CHP’li Arsuz belediyesiyle hak ettikleri değeri bulacak ve hizmetleri de alacaktır” dedi.
nazim culha1

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.