İbrahim Gül; ‘AVM kaşvağına batçık yapacağız’

mhp
MHP İskenderun Belediye başkan adayı İbrahim Gül büyük ilgi gören ev toplantılarına hız kesmeden devam ediyor. Gül burada mahalle sakinleriyle uzun uzun sohbet edip sıkıntılarını dinledi. Sakarya Mahallesi, Söğüt sitesi, Numune mahallesi, İsmet İnönü mahallesi, Esentepe mahallesi, Barıştepe mahallesi ve Azganlık beldesini ziyaret eden Gül halkın dilek ve şikâyetlerini dinledikten sonra projeleri hakkında bilgi verdi.
İbrahim Gül yapmış olduğu açıklamada; “Şehrimizin merkezinden anayol geçmektedir ve bu güzergâhta yıl içerisinde maddi, manevi ve ölümlü sonuçlara sebebiyet veren kazalar meydana gelmektedir. Artan trafik sorununa çözüm üretmek maksadı ile başta Pac Meydanı, Üstgeçit mevkii ve AVM kavşağına yani İskenderun girişinden Deniz alayı çıkışına kadar olan kısımda gerekli zemin etüdlerinin yapılmasına müteakip batçık denilen ve üzeri köprülü kavşağa dönüştürülecek olan alternatif ve transit geçişli yollar yapmayı planlıyoruz. Bu battı çıktılar ile şehrimizin merkezini kullanmadan geçiş yapmak isteyen araçlarımıza yeni güzergahlar kazandırmış olacağız.Böylece şehrin merkezi trafiği de nefes alacaktır.
Ayrıca; 4109 Sayılı Asker Ailelerinden Muhtaç Olanlara Yardım Hakkındaki Kanun’a istinaden, ilçemizde ikamet eden başta asker eş ve çocukları olmak üzere geçimleri asker tarafından karşılanan, herhangi bir geliri veya geçinme imkanı bulunmayan ve yardıma muhtaç olduğunu belgeleyen asker ailelerine Belediye Meclisi’nin belirlediği miktara göre Encümeni kararıyla nakit yardımı yapılacaktır” dedi.
mhp1

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.