Çarşı esnafından Seyfi Dingil’e destek

seyfi esnaf2
Gittiği her yerde büyük bir ilgi ile karşılanan AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil’e bir destek de çarşı esnafından geldi.
Seçim çalışmaları ve destek turları kapsamında çay mahallesi ve doktorlar caddesi esnafı ile bir araya gelen Seyfi Dingil, İskenderun’un sabahlara kadar canlı bir şehir olması gerektiğini belirtti.
seyfi esnaf1
‘AKŞAM SAAT 6’DA HAYAT DURUYOR’
Seyfi Dingil, İskenderun’un bir deniz, bir liman kenti olduğunu belirterek, ”Allah aşkına en işlek dediğimiz Ulucami ve Şehitpamir’e akşam saat 6’da çıkın bir bakın. Esnaf kepenk kapatmış sokaklarda bir insan bulmak zor. Yapacak bir şey yok mudur? Belediyecilik sadece yol kaldırım işi değildir. Belediye Başkanı kenti gerçekleştireceği projeler ile ekonomik yönden kalkındırmalıdır” dedi.
seyfi esnaf
30 MART’TA SOSYAL BELEDİYECİLİK GELİYOR
30 Mart’ta hizmet belediyeciliğini getireceklerini ifade eden Seyfi Dingil, ”Allah kısmet eder de İskenderun Belediye Başkanı olursam, İskenderun Türkiye’nin en güzel beş ilçesine arasına sokacağız. İskenderun ekonomisi ve sosyal hayatını kalkındıracak projeleriniz hazır. Biz de İskenderun için hazırız’’ şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından esnaf dükkânlarını tek tek gezerek, esnaflarla tokalaşan, sohbet eden, dertlerini ve sorunlarını dinleyerek, çaylarını içen Seyfi Dingil, esnaflardan büyük ilgi ve destek gördü.

Önceki İçerikHidayet Şahinoğlu güven tazeledi
Sonraki İçerikSeyfi Dingil, ‘Muhtarlar kent yönetiminde söz sahibi olacak’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.