Başkan Civelek Uğur Dershanesi’nde öğretmenlerle bir araya geldi

ugur
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun Uğur Dershanesi’nde öğretmenlerle bir araya geldi. Her hafta sonu geleneksel olarak düzenlenen kahvaltıda, öğretmenlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, eğitimcilerle bir arada olmaktan dolayı mutluluğunu dile getirdi.
Eğitime önem vermek gerektiğini, bu anlamda öğretmenlere büyük görev düştüğünü belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Yarınlarımızı hazırlayacak olan sizlersiniz. Batının kölesi olmamak için eğitime önem vermeliyiz. Eğitimli halk sorgulayabilen halktır. En fazla önem vermemiz gereken eğitimdir. Öğretmenlerimizle birlikte olmaktan onur duyuyorum. Halkımızın sizlerden büyük beklentisi var, ben gelecekten umutluyum, öğretmenlerimize güveniyorum. Bu büyük sorumluluğu yerine getireceğinizden eminim. Dershane Müdürü Mustafa Uçan benim çok yakın dostumdur. İskenderun Lisesinden Koruma derneğinde beraber çalıştık. O müdür baş muavindi” diye konuştu.
Kadınların eğitimli olmasının önemine değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezlerinde, kadınların okuma yazmadan bilgisayara, el sanatlarından dikişe kadar çeşitli kurslara katıldığını, kadın kültür sanat evlerinin sayısının arttırılacağını söyledi.
İskenderun Uğur Dershanesi Müdürü Mustafa Uçan da yaptığı konuşmasında, “Biz şehre yaptığı hizmetlerin ötesinde bir eğitimci öğretmen dostu olduğu için Başkanımızı daha çok seviyoruz. Kadın kültürevleri, sanat hareketleri ve gençlere, eğitime verdiği önem nedeniyle Başkanımızı takdir ediyoruz ve bir eğitimci olarak teşekkür ediyoruz. Başarılar diliyoruz” dedi.
İskenderun Uğur Dershanesi’nde düzenlenen kahvaltıya, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar da katıldı.

Önceki İçerikSadullah Ergin; “İskenderun’da gelenek bozulacak”
Sonraki İçerikNazım Culha; ‘Arsuz’da ticaret canlanacak’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.