Mehmet Dönmez’in düzenlediği mitingde halk ‘MEYDAN’a sığmadı

meydan mahallesi miting (1)
AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, dün akşam, Meydan Mahallesi’nde düzenlenen mahalle mitinginde İskenderun’u hizmetlerle donatacaklarını söyledi. AK Parti İskenderun 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Dönmez’in tertiplediği mitinge yüzlerce vatandaş katılarak, AK Parti’ye 30 Mart yerel seçimlerinde tam destek olacaklarını hep bir ağızdan haykırdılar.
AK Parti İskenderun 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi adayı Mehmet Dönmez, İskenderun’daki seçim kampanyasında elinden gelen tüm çaba ve gayreti göstererek, AK Parti’nin sandıktan zaferle çıkması için tüm özveriyi gösteriyor. Dönmez, dün akşam Meydan Mahallesi’nde düzenlediği mitingle AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’i vatandaşlarımızla buluşturdu. Mitinge katılan Meydan Mahallesi sakinleri ellerinde parti bayraklarıyla büyük bir coşku içinde Ergin’i ve Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil’i karşıladılar.
Titizlikle hazırlanan mitingde halk, Sadullah Ergin ile buluşacak olmanın heyecanını yaşarken, vatandaşlar alana sığmadı. Büyükşehir belediye Başkan adayı Sadullah Ergin ve Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil alana gelmesiyle coşku daha da arttı.
Mitingde ilk olarak söz alan ve selamlama konuşması yapan AK Parti 1. Sıra Belediye Meclis üyesi adayı Mehmet Dönmez, okuduğu şiirle büyük alkış aldı. Dönmez’in okuduğu şiirde şu dörtlük yer aldı; “Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır. Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır. Yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardır. Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır.” Dönmez, konuşmasının sonunda “Allah’ın izniyle çok çalışarak 30 Mart’ta zafer Büyükşehir’de ve İskenderun’da AK Parti’nin olacak” dedi.
Daha sonra coşkulu kalabalığa seslenen AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, Meydan Mahallesi’nin AK Belediyecilik ile daha modern ve yaşanabilir bir yer olacağını söyledi.

Önceki İçerikBuluttepe Mahallesi Muhtar Adayı Velit Ak’a destek çoğalıyor
Sonraki İçerikFırsatlar seçimi
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.